Hvidvin

Vi har hvidvine fra hele verden. Tørre, halvtørre og søde hvidvine. Vi har hvidvine der er lavet på Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc druer, men også lokale druer, som man tit kun ser i et givent vindistrikt. Vi har hvidvine til enhver pengepung, men vi har kun hvidvine i sortimentet, som vi selv har smagt og sagt god for.

Hvidvinen er både til terrassen og det gode vejr, men vi bruger den jo også tit til maden. Hvidvinen supplerer altid fiskeretterne særdeles fint og den søde hvidvin ligeså meget desserten. Mange kan ikke tåle rødvin og derfor er det vigtigt at finde hvidvine, som kan tage lidt over. Derfor har vi altid hvidvine, som kan drikkes til kødretter og tapas. Som vinhandler er det en del af min ekspertise og jeg står altid klar med anbefalinger.

Læs mere...
Pris
kr  - kr
Tilbud
LUKSUSSMAGEKASSEMRIESLINGVINESOMVISELVELSKER-20

Tilbuds Pris: 795,00 kr

Før Pris: 1.200,00 kr

Nyhed
Tilbud
4,2 vivino
ChardonnayViediRomansFriuliVeneziaGiuliaDobbeltmagnum2015-20

Tilbuds Pris: 900,00 kr

Før Pris: 1.100,00 kr

Skal du/I bruge vine til fest, er vi eksperter i at finde vinene til din/jeres fest. Oplys bare menuen og vi vil med glæde anbefale de vine vi mener er bedst. Du/I kan, hvis du/I har lyst, få en smagekasse og så i ro og mag smage på de anbefalede vine hjemme i stuen.

Wineboutique ligger vægt på godt købmandskab. Derved kan vi give dig, de absolut bedste priser på vores hvidvine. Wineboutique er en familiedrevet vinforhandler, hvor vi prioriterer, personlig service og kendskab til vores kunders smags præferencer. Se vores Facebook Side.

Vi handler direkte med de forskellige vingårde eller i samarbejde med andre vinhandlere, så historien bag vinen og gården kommer med vinen hjem til vores dejlige butik i Hadsten og videre ud til jer der gerne shopper på nettet.

Shopper du/I her på siden, garantere vi dig/jer sikker og hurtig ekspedition. Vi har samarbejde med PostNord, da vi ved, at deres bude, har stort lokalt kendskab. Ud af 1000 pakker, er det kun 4-5 der aldrig når frem eller er beskadiget og skulle disse ting ske, erstatter vi selvfølgelig altid.

På lager i Brøndby og ved butikken i Hadsten har vi altid 100.000 flasker vin & spiritus.

Vi afholder rigtig mange arrangementer, hvor vi har fokus på mad og vin. Både i Wineboutique og ude i virksomheder, foreninger og hos private afholder vi arrangementer. Få gerne meget mere, at vide om det under smagninger-foredrag