Hvidvin

Vi har hvidvine fra hele verden. Tørre, halvtørre og søde hvidvine. Vi har hvidvine der er lavet på Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc druer, men også lokale druer, som man tit kun ser i et givent vindistrikt. Vi har hvidvinLæs mere...
Tilbud
3,6 vivino
14 Hands Riesling Washington State USA-20

Tilbuds Pris: 130,00 kr

Før Pris: 165,00 kr

Tilbud
3,5 vivino
14 Hands Chardonnay Washington State USA-20

Tilbuds Pris: 130,00 kr

Før Pris: 165,00 kr

Tilbud
3,8 vivino
Riesling Orschwiller Alsace-20

Tilbuds Pris: 67,50 kr

Før Pris: 85,00 kr

3,9 vivino
Dom. De la Villaudiere, Sancerre-Loire-20
150,00 kr

Skal du/I bruge vine til fest, er vi eksperter i at finde vinene til din/jeres fest. Oplys bare menuen og vi vil med glæde anbefale de vine vi mener er bedst. Du/I kan, hvis du/I har lyst, få en smagekasse og så i ro og mag smage på de anbefalede vine hjemme i stuen.

Wineboutique ligger vægt på godt købmandskab. Derved kan vi give dig, de absolut bedste priser på vores hvidvine. Wineboutique er en familiedrevet vinforhandler, hvor vi prioriterer, personlig service og kendskab til vores kunders smags præferencer. Se vores Facebook Side.

Vi handler direkte med de forskellige vingårde eller i samarbejde med andre vinhandlere, så historien bag vinen og gården kommer med vinen hjem til vores dejlige butik i Hadsten og videre ud til jer der gerne shopper på nettet.

Shopper du/I her på siden, garantere vi dig/jer sikker og hurtig ekspedition. Vi har samarbejde med PostNord, da vi ved, at deres bude, har stort lokalt kendskab. Ud af 1000 pakker, er det kun 4-5 der aldrig når frem eller er beskadiget og skulle disse ting ske, erstatter vi selvfølgelig altid.

På lager i Brøndby og ved butikken i Hadsten har vi altid 100.000 flasker vin & spiritus.

Vi afholder rigtig mange arrangementer, hvor vi har fokus på mad og vin. Både i Wineboutique og ude i virksomheder, foreninger og hos private afholder vi arrangementer. Få gerne meget mere, at vide om det under https://wineboutique.dk/smagninger-foredrag