Aufbix Dry Gin - Slovenien

350,00 kr

 

"Gin Humor"

Med sin lange historie med dyrkning af enebær og destillation af en enebær-baserede snaps ( brinjevec eller brinavec ) har Slovenien den kultur og de færdigheder, der er nødvendige for at producere gin af høj kvalitet. Det er dog først i de senere år, at den kommercielle produktion af gin ser ud til at have fået trækkraft, idet mindst 14 destillatører nu har versioner af den klassiske drink på markedet.

“På den solrige side af Alperne ligger et land hvor græsset altid er grønnere, dyr kan tale og alle er en vinder. Her starter ingen vittigheder med at en fyr går ind på en bar, fordi de sidder der allesammen allerede.” Sådan starter beskrivelsen af Aufbix Gin. En underspillet men fantastisk afbalanceret gin.

Indhold i CL70
LandSlovenien
Alkohol42 %
2 stk. På lager
Beskrivelse

Aufbix er en lille batch i London-stil, aromatiseret med enebær, koriander, kardemomme, johannesbrød, angelica og orrisrot, med yderligere citrusnoter givet til ginnen ved brug af frisk skræl fra lyserøde grapefrugter og blodappelsiner fra Sicilien. Og den italienske note er ikke den eneste internationale ingrediens i Aufbix-historien, da en af ​​grundlæggerne af 78 Stopinj destilleriet, der bruger vand fra Mount Pohorje til at fremstille sine drikkevarer, er fra New Zealand, med en baggrund inden for vinfremstilling.

Se Aufbix's hjemmeside HER

Område og Producent
“78 Stopinj” destilleriet er grundlagt af Nick og Boris der har rødder på to kontinenter – New Zealand og Slovenien. Det spirede herefter i den slovenske region Styria, hvor Aufbix Gin er destilleret.
 
Som Nick og Boris siger:
AUFBIX TO THAT!