World's End, "God times, Bad times, Single Vineyard, Napa Valley

1.599,50 kr

 

'Close call'

Jonathan Maltus er briten, som formåede at imponere en måbende vinverden, da hans ikon vin Le dome opnåede det uopnåelig, at få 100 point af verdens mest magtfulde vinskribent Robert Parker.

Nu forsøger han sig over there og her med denne vinserie “Worlds End” i  Napa Valley…..

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeNapa Valley
FyldeFadpræget, Fyldig, Tør
God TilGrillede retter, Rødt Kød
DruerCabernet Sauvignon
År2009
Alkohol14,5 %
Vivino4,5
Beskrivelse

Første nummer på Led Zeppelins første plade hed som bekendt Good Times, Bad Times. Som sand rockfanatiker har Jonathan Maltus opkaldt sin 100% Cabernet Sauvignon fra den berømte To-Kalon-mark efter sangen.

www.maltus.com/

Hvad anmelderne siger

Wine Enthusiast skriver om vinen; 96 point; Strukturmæssigt er vinen næsten perfekt, med robuste og alligevel smidige tanniner og syre, som kvikker op smagen af brombær syltetøj, mælkechokolade, ribs og créme de cassis. dette er klassisk Napa Cabernet Sauvignon. Der er fin at drikke nu, men vil også udvikle sig i flasken over det næste årti….

Blandt top 1% af alle vine i verden
Område og Producent
Hans otte vine fra ikoniske Napa Valleys allerbedste marker er alle rock ’n roll-vine med Maltus’ kendte fingeraftryk, som man kender fra hans fremragende vine fra St-Émilion, der senest. har fået Parker til at ryste op med 100 point for den perfekte Le Dôme 2010. Opskriften hedder enorm omhu i marken, lavt hektarudbytte, nidkær sortering af druerne og de bedste franske egefade til lagring. Rige vine med masser af elegance. 2008 var første årgang, men med den fremragende årgang 2009 er der virkelig sket et ekstra ryk opad stigen og vi tør godt love det: World’s End er den næste store ting i Napa! Den historiske “To Kalon” vinmark, blev først tilplantet i 1870’erne af en af verdens, på det tidspunkt, største vinsamlere, nemlig Hiram W. Crabb. Han havde en ambition om selv at dyrke vin fra marken og den blev en stor succes. Tre ejere har siden ejet vinmarken og Maltus er nu den fjerde og her dyrkes udelukkende Cabernet Sauvignon til “Good times, Bad times vinen.