4,0 vivino

World's End, "Against the Wind", Napa Valley, Californien

599,50 kr

 

'On the rocks'

Jonathan Maltus er briten, som formåede at imponere en måbende vinverden, da hans ikon vin Le dome opnåede det uopnåelig, at få 100 point af verdens mest magtfulde vinskribent Robert Parker.

Nu forsøger han sig over there og her med denne vinserie “Worlds End” i  Napa Valley…..

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeNapa Valley
FyldeFadpræget, Kraftig, Tør
God TilGrillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød
DruerCab. Franc
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino4,0
Smag

En af de bedste Cabernet Franc i Napa. Viser dejlig saftig, ripsbær og blåbærfrugt, bløde tanniner, fornuftig brug af eg, medium krop og en dejlig, venlig, forførende finish . 

Beskrivelse

Britiske Jonathan Maltus blev kendt som én af de helt store rebeller i Bordeaux, og var allerede i midten af 1990’erne blandt de mest innovative producenter i området.
Gennem snart tyve år har Saint Emilion lagt terræn til Maltus’ forsøg – og dette med udtalt succes! - se vine HER
Denne kærlighedsaffære med det mest velrenommerede vinområde i Californien, er et skarpt match mellem alsidigt terroir og fransk inspireret tankegang.
Anmelderne er enige; Bordeaux-geniet Jonathan Maltus laver også verdensklasse Californisk vin. Med sin World’s End-serie har han taget det bedste fra Bordeaux med til Napa Valley.

Vine fra Napas bjergområder er ofte mere strukturerede og faste, og drager fordel af mere tid i flasken til at udvikle sig og blødgøre sig. Denne vin er den direkte produktion af druer fra Sugarloaf Mountain og Coombsville - begge vinmarker baseret på skråninger - i førstnævnte tilfælde hovedsageligt sydvendt. (75% Cabernet Franc, 20% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon)

Se en lille video HER

www.maltus.com/

Hvad anmelderne siger

“Den bedste Cabernet Franc I Napa” “…The Cabernet Franc Against the Wind (75% Cabernet Franc, 20% Merlot and 5% Cabernet Sauvignon) offers a deep ruby/purple color, wonderful sweet black and blue fruit, camphor, asphalt and hints of flowers and toasty oak in the background, medium to full-bodied, intensely concentrated flavors, and 10-15 years of drinkability.” 93 Robert Parker Points!

 Blandt top 5% af alle vine i verden

 

Område og Producent

Bed enhver der ved lidt om vi, at rulle ud en liste over verdens mest berømte vinregioner, og sjældent vil de undlade at nævne Saint-Émilion eller Napa Valley. Team JCP Maltus er stolt af at lave seriøst fine vine på de to kontinenter med imponerende kontraststil. Terroirerne fra ejendommene Château Teyssier og World's End i Napa er blandt verdens mest prestigefyldte, men for at virkelig klare landets potentiale kræves der stor respekt, forståelse og en særlig bånd mellem menneske og natur. Det er denne kulturelle respekt for terroir og den 'franske touch', som Jonathan og hans team har så omhyggeligt bragt over til Napa Valley og som ses og smages i vinene.

Jonathan-Maltus