4,0 vivino

World's End, "Wavelength", Napa Valley, Californien

1.095,00 kr

 

'A walk in the Park(er)'

Jonathan Maltus er briten, som formåede at imponere en måbende vinverden, da hans ikon vin Le dome opnåede det uopnåelig, at få 100 point af verdens mest magtfulde vinskribent Robert Parker.

Nu forsøger han sig i Australien og her med denne vinserie “Worlds End” i USA og Napa Valley…..

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeNapa Valley
FyldeBlød og Rund, Fyldig, Tør
God TilLagrede Oste, Rødt Kød, Vildt
DruerCab. Franc, Syrah/Shiraz
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino4,0
6 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Dyb farve og aromatisk næse fører til masser af sødmefuld power, kombineret med unge noter af tobak, solbær og tørrede urter.
Her præsenteres en smidig og næsten cremet tekstur, med moden syre og kompleks finish.

Beskrivelse

Britiske Jonathan Maltus blev kendt som én af de helt store rebeller i Bordeaux, og var allerede i midten af 1990’erne blandt de mest innovative producenter i området.
Gennem snart tyve år har Saint Emilion lagt terræn til Maltus’ forsøg – og dette med udtalt succes! - se vine HER
Denne kærlighedsaffære med det mest velrenommerede vinområde i Californien, er et skarpt match mellem alsidigt terroir og fransk inspireret tankegang.
Anmelderne er enige; Bordeaux-geniet Jonathan Maltus laver også verdensklasse Californisk vin. Med sin World’s End-serie har han taget det bedste fra Bordeaux med til Napa Valley.

Maltus er til Rock n’ Roll – og har navngivet denne serie efter nogle af hans største favoritter.
Første nummer på Led Zeppelins første plade hed som bekendt Good Times, Bad Times. Som sand rockfanatiker har Jonathan Maltus opkaldt sin 100% Cabernet Sauvignon fra den berømte To-Kalon-mark efter sangen. 

Wavelength er navnet på både albummet (’78) og titelsangen på samme, fra den irske singer-songwriter Van Morrison.
Nummeret gjorde sig bemærket på den engelske hitliste gennem længere tid.
Teksten er en fortælling om kærlighedens udfordringer.

Opskriften hedder enorm omhu i marken, lavt hektarudbytte, nidkær sortering af druerne og de bedste franske egefade til lagring. Rige vine med masser af elegance. 2008 var første årgang, men med erfaring i rygsækken er vinene blevet bedre og bedre - !Wavelength er en Single Vineyard fra det kølige Sugarloaf Mountain. En oplagt blanding af Maltus’ to yndlingssorter, Syrah og Cabernet Franc, giver både fedme og stringens, kontrol og ekspressivitet. 

Se alle hans Napa vine HER

www.maltus.com/

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

Bed enhver der ved lidt om vi, at rulle ud en liste over verdens mest berømte vinregioner, og sjældent vil de undlade at nævne Saint-Émilion eller Napa Valley. Team JCP Maltus er stolt af at lave seriøst fine vine på de to kontinenter med imponerende kontraststil. Terroirerne fra ejendommene Château Teyssier og World's End i Napa er blandt verdens mest prestigefyldte, men for at virkelig klare landets potentiale kræves der stor respekt, forståelse og en særlig bånd mellem menneske og natur. Det er denne kulturelle respekt for terroir og den 'franske touch', som Jonathan og hans team har så omhyggeligt bragt over til Napa Valley og som ses og smages i vinene.

Jonathan-Maltus