3,8 vivino

Jordan Wines, The Real Mccoy, Riesling, Stellenbosch

149,50 kr
  • Køb 6 for 129.5 pr. fl. og spar 14%

 

'Rigelig Riesling'

The Real Mccoy, er en fejring,  da man fra lovgivningsmæssigt sted, gav lov til at dyrke Riesling druen under eget navn. 300 meter over havets overflade, på vinstokke der er 27 år, dyrkes denne aldeles fremragende Riesling. Måske verdens bedste hvidvinsdrue!!!!!

Indhold i CL75
TypeHvidvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
OmrådeStellenbosch
FyldeFyldig, Tør
God TilFisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Salat
DruerRiesling
År2015
Alkohol13 %
Vivino3,8
Beskrivelse

Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage.
Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten!

jordanwines.com/

Hvad anmelderne siger
Blandt top 10% af alle vine i verden
I glasset
De tysk afstammede druer blev passet og plejet igennem hele sæsonen og siden høstet. Da den perfekte balance mellem sukker og syre blev nået, stoppedes gæringen for at opnå en remicens af naturligt frugtsukker. Intens aroma af lime og fersken, samt grøn æble. En sublim ledsager til bl.a det lettere asiatiske køkken. Vi har altid meget få flasker på lager fra dette superhus. så vi har et max antal på du kan bestille. Ring eller mail os hvis du gerne vil have flere, så forsøger vi at skaffe vinen.
Område og Producent
Garys forældre, Ted og Sheelagh købte 146 hektar i denne Stellenbosch ejendom i 1982 og indledte et omfattende genplantningsprogram, hvor der blev taget ekstremt hensyn til, hvor de forskellige sorter blev plantet i forhold til jordtyper, skråningsgrader og orientering. Det er også det, der kendetegner Jordan i dag: Ekstrem opmærksomhed over for selv de mindste detaljer. Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir. Den sydafrikanske ‘Robert Parker’ – John Platter – er én af deres største fans – hele Estate-linjen giver han sjældent under 4 stjerner!