4,4 vivino

Taylor’s Quinta de Vargellas "Vinha Velhas" - Vintage Port 2000 - 3 fl. i original trækasse

6.500,00 kr

 

"The Millennium"

Quinta de Vargellas er førende blandt vinmarkerne i Douro. Beliggende i den vilde og bakkede østlige del af dalen, er den blevet værdsat som en kilde til de fineste Portvine siden 1820'erne. I dag er den blandt de helt store vinmarker i verden. Her en investeringsport i original trækasse med 3 fl. fra år 2000

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
LandPortugisisk
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Halv Tør, Kraftig
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Skimmel Ost, Stærke Oste
År2000
Alkohol19,5 %
Vivino4,4
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Dyb lilla sort farve med en levende magenta kant. Kraftig næse af koncentreret solbær og blomme, med noter af lakrids, kaffe, krydderi og læder. En vin af massiv skala, dybde og baggrund.

tabs-icon2 Smag

Fyldt med tykke sårbare tanniner- I ganen tætte, tætkornede teksturer, som er kendetegnende for Vinha Velha-vintagene. Vinen er rig på en rig, saftig, druemost, der fylder munden

tabs-icon3 Eftersmag

slutter af med en utroligt lang saftige finish. En muskulær titan af en vin, der overskygger de fleste andre vintage Portvine.

Beskrivelse

Vargellas vingård kombinerer både traditionelle og teknisk avancerede funktioner. Som på de andre Taylor-ejendomme trædes druerne stadig på gammeldags manér. Selv om det er arbejdskrævende og dyrt, viser Taylor's, at denne metode fortsat har en klar kvalitetsfordel i forhold til mekaniske systemer.

Denne vin er produceret af druer, der er dyrket på Quinta de Vargellas i Dourodalen i Portugal.
Den har været lagret på store egetræsfade og er tappet efter to år. En våd 1999 vintage blev efterfulgt af en kold og tør vinter. April og maj var meget våde med halvdelen af ​​den årlige nedbør falder i disse to måneder. Juni og juli var tørre.

August fortsatte tørt, med den første halvdel er ekstremt varmt. Slutningen af ​​august og begyndelsen af ​​september havde perfekte modneforhold med lange varme dage. De resulterende vine var store og fyldte med intens farve og meget attraktive aromaer.

Mindre end fire fade blev lavet af denne vintage. OBS: 3 fl. i smuk original trækasse. En investering der lønner sig

Vingårdens hjemmeside Her og en lille video HER

Hvad anmelderne siger

Blandt top 2% af alle vine i verden

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

358adcd3-a054-4bb7-9c60-f168e02a938b_700x700