4,8 vivino

Taylor´s 1966 Very Old Single Harvest

2.900,00 kr

 

"Are you single"

Taylor har en af ​​de mest omfattende reserver af meget gammel single cask Port. Det drejer sig om Portvin fra et enkelt år, som ældes til fuld modenhed i egetræsfade og viser høståret på etiketten.

Taylor har besluttet at lave en begrænset udgave hvert år af en Single Harvest Port lavet 50 år tidligere.

Den tredje i serien er 1966 Single Harvest.

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandPortugisisk
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Halv Tør
God TilBløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
År1966
Alkohol19,5 %
Vivino4,8
tabs-icon1 Duft

Mellemlang gylden mahogni, med en antydning af olivengrøn. Næsen er kompleks med aromaer af valnød, macadamia, brunt sukker og en varm krydret baggrund af melasse og karamel.

tabs-icon2 Smag

Ganen er glat og honeyed, med rige krydderier, figner, mokka og confit abrikos. Syren er markeret

tabs-icon3 Eftersmag

finishen lang med smuk balance.

Beskrivelse

Taylors administrerende direktør, Adrian Bridge, kommenterede: "En 50 års fødselsdag eller jubilæum er en milepæl. Taylor's Single Harvest Ports tilbyder en enestående mulighed for at fejre en sådan med en ekstraordinær 50 år gammel vin i perfekt stand."

Taylor's Single Harvest Port er præsenteret i den klassiske frostede flaske forbundet med Taylors berømte udvalg af Aged Tawny Ports og vil blive præsenteret i en trækasse af høj kvalitet.

Se en fantastisk video fra Taylor HER

Se Taylor´s hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Meget elegant med noter af tobak og cedertræ til det frodige smørkrem, moden pære og tørrede abrikos smag. Forførende tropiske frugter og krydder noter linger på den endeløse finish, afslørende citrus tips. 

score: 96

Wine Spectator

Rangerer som nr. 1 i Top 25 Portuguese Port wines in Denmark right now

 

Område og Producent

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammelt. Taylor’s er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor’s var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!