4,2 vivino

Two Vintners - "Stonetree Vineyard" - Zinfandel - Washington State- 16,5 % Alkohol

415,00 kr
  • Køb 3 for 345.00 pr. fl. og spar 17%

 

"Zin-Ful"

Man kan skrive meget om Zinfandelvine. Hadevine blandt vinkendere, men elskelig blandt den almindelige danske vinnyder. Fra Washington State og vingården Two Vintners laver formidabel god Zinfandel og derfor har vi valgt den som en del af sortimentet.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeWashington
FyldeFrugtig, Fyldig, Halv Tør, Kraftig, Letkrydret
DruerZinfandel
God TilDansk Julemad, Grillede retter, Ret med Bearnaisesauce, Stærke Oste
År2020
Alkohol16,5 %
Vivino4,2
47 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Tiltalende aromaer af krydderier, tranebær, hindbær og slikbar fører til rige, fyldige, modne frugtsmag, der dækker ganen fuldstændigt. Den bevarer sin balance særdeles godt. Hvis du leder efter en lækker, hedonistisk fortolkning af denne sort, skal du ikke lede længere.

tabs-icon2 Smag

Tiltalende aromaer af krydderier, tranebær, hindbær og slikbar fører til rige, fyldige, modne frugtsmag, der dækker ganen fuldstændigt. Den bevarer sin balance særdeles godt. Hvis du leder efter en lækker, hedonistisk fortolkning af denne sort, skal du ikke lede længere.

Beskrivelse

Washington State ligger i det nordvestlige USA, umiddelbart nord for Oregon. Selvom historien om vinindustrien her er relativt kort, producerer Washingtons 900 eller flere vingårde og 350 plus uafhængige vindrueavlere, med over 20.000 hektar (50.000 acres) vinmarker, nu mere vin end nogen anden stat, bortset fra Californien. Næsten al vinproduktion foregår i Washingtons varme, ørkenlignende østlige del. 

Two Vintners er indiskutabelt en af de bedste producenter i Washington State, der som bekendt ligger helt oppe i det nordvestlige hjørne af USA – lige ved Seattle. Det store tema for den nyskabende producent er at afprøve nye vinstile og nye druesorter. Og det med stor succes.

Vinene har scoret 94 point fra Robert Parker, 95 point fra Wine Spectator og fået en imponerende flot 31. plads på Wine Enthusiasts ”Best of the year” liste i 2017.

Da Zinfandel først kom ind i line-up'et hos Two Vintners, løftede det nogle øjenbryn. Oprindeligt beregnet til at være en engangsvin i 2008, er den nu blevet en af ​​deres mest eftertragtede aftapninger. Nu i sin 12. årgang er dette vinen, der får folk til at trække deres venner ind i smagslokalet og sige: "Du skal bare prøve dette!" De store dybe frugtsmage forbliver, fremhævet af noter af krydderier og holdt sammen med nogle luskede tanniner. Dette er en fortsættelse af den husstil, som vingårdens fans har lært at kende og elske.

OBS: En fantastisk vin til den danske julemad.

Se vingårdens hjemmeside HER - Se også en dejlig video fra Washington state HER

Område og Producent

Two Vintners blev grundlagt i 2007 med et partnerskab mellem en anerkendt ung vinmager, Morgan Lee, og ejerne af Covington Cellars, David og Cindy Lawson. På det tidspunkt var Syrah og Merlot vinindustriens udstødte sorter. Den stille hemmelighed blandt dem i Washington-vinscenen var imidlertid, at de er to af de bedste varianter, staten havde at tilbyde. Viljen til at gøre det upopulære, men lækre har styret vingården, efterhånden som de er kommet videre. Dette har hjulpet dem med at skabe vine, som du ikke vil se andre steder.

Wine at Two Vintners handler om oplevelsen. Forgrener sig. Prøver nye stilarter. Nye sorter. Vi vil gerne udsætte dig for vine, der viser, hvor unik Washington-vin kan være. Vores mål er at lave en vin, som du gerne vil dele med dine venner og familie. Vi ønsker, at vores vin skal deles, opleves og tilgængelig for alle. Noget særligt, som alle vil nyde.

Vingårdens dedikerede personale har viden og passion til at lede dig gennem en fantastisk oplevelse med deres vine. Mand og hustru-duoen David & Cindy Lawson startede Covington Cellars i 2002 med kærligheden til mad og vin og ville dele det med andre. Vingårdens vinmager Morgan startede hos dem i 2006 som Davids assisterende vinmager. Morgan er hurtigt på vej til at blive hovedvinmager og har skabt og skaber fantastiske vine, der udtrykker de enkelte vinmarkers potentiale og sorter. 

IMG_2223-2