Copperpot Gin Organic - Trolden Destilleri - Kolding

325,00 kr

 

"Øko trolden"

Trolden destilleriet er hjemmehørende i Kolding. Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Også gin laves der nu på de små kobberpot stills. 

Siden 2011 har Trolden Distillery været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Man benytter håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 350 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.

 

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Meget sart duft af de mange botanicals

tabs-icon2 Smag

Blid smag af enebær og rød grape

Beskrivelse

Økologien er i højsædet med Troldens Organic Gin. Vi har fundet de fineste økologiske botanicals frem og destilleret hver en dråbe til perfektion i en gammel kobberkeddel med infusionskurv. Slægtsskabet med Trolden Distillerys andre gin fornægter sig ikke, dog er den velkendte lime/citrus skiftet ud med forførende lækker rød grape.

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Distillerys perfekt afstemte gin er ligeledes lavet på deres fine kobberkedler – deraf navnet. Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) opfanges de fineste nuancer af duft og smag. Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt. Trådkurven fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere. På den måde trækker de blidt alle smagsstoffer over i alkoholen under destillationen,

Troldens hjemmeside HER

Område og Producent

Trolden er et dansk mikrobryggeri hvor tingene stadig foregår på gammeldags maner, lige midt i Kolding by. Bryggeriet tager  håndværket alvorligt; Man sætter en ære i at producere det bedst mulige øl, på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergæret på flaske, Single Malt Whisky, Den Klodsede Bjørn Vodka, Rom, og så denne Copperpot Gin.

En vigtig del af bryghusets filosofi har altid været stor alsidighed i produktionen: "Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem", siger man hos Trolden. Udvalget af øl fra Trolden Bryghus varierer henover året, men man har dog faste klassikere som (når efterspørgslen tillader det) altid er på hylderne rundt hos deres forhandlere.

Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som deres unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Man er garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet, der sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse. Man bestræber sig ligeså på at bruge dansk bygmalt til deres whisky, for at garantere den ægte Nordiske smag.