Anholt Gin - Danmark

445,00 kr

 

"Gin Hold"

Der skrives: 

Du fornemmer hurtigt, at de enebær, der er brugt til Anholt Gin, er unikke, og at de kommer fra et ganske særligt sted. Det rene vand fra Anholts ørken gør drikken blød og rund. 

På en elegant og rustik facon bringer den smagen af gin tilbage, hvor den hører hjemme. Rent og uforfalsket smager den af gin. Ren gin.

Mindre pis, mere Gin..

TypeGin
Indhold i CL50
LandDansk
Alkohol45 %
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Duften er domineret med enebær, en stor, kraftig fyrrenål og sprød citrus. Ganske klassisk næse,

tabs-icon2 Smag

Hele vejen fra start til slut er smagen i Anholt Gin lige så stor som den er blød. Og ligesom i duften er der enebær for alle pengene. En stor, fed, flot og fyldig enebær tordner frem ved første kontakt. Dernæst en let tørhed fra kvanroden, mildnet med frisk og sprød citrus.

tabs-icon3 Eftersmag

Smagen er hele vejen lige så stor som den er blød – helt ud i eftersmagen.

Beskrivelse

Med Anholts natur ved hånden, er der mulighed for et produkt fyldt med friske råvarer. ”Vi tror på at med så gode råvarer handler det om lave noget simpelt, vi laver en gin der er så god at man kan drikke den rent.” og med en ”less is more” politik lyder sloganet ”mindre pis, mere gin”

Det særlige rene og bløde vand, på Anholt, giver deres luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af. Vandet bliver siet igennem sandet i Anholts ørken og indeholder således ikke særlig store mængder af calcium- og magnesium, hvorfor vandet er perfekt til gin-destillering. I øvrigt er Anholts ørken 100 % bil- og forurenings fri.

Se Anholt gins hjemmeside HER

Område og Producent

enverdenafgin.com skriver: Anholt Gin blev lanceret i februar 2017 af Jakob Kjærgaard og musikeren Thøger Dixgaard, og selvom den faktisk bliver destilleret hos Nordisk Brænderi i Fjerritslev i Thy, er der tale om en gin med masser af egnspræg fra den lille ø i Kattegat. Med det store boom vi har set i kategorien af danskproduceret gin de seneste år, er det en kæmpe fornøjelse at se, at passionerede folk rundt om i Danmark stadig tør lave gedigen enebær-gin, og samtidig formår at give ginnen det egnspræg, det særpræg og den personlighed, der gør den unik ved siden af hundredvis af andre ginner på butikshylderne. Ja, det er en arbejdskrævende process at indsamle lokale enebær på Anholt, men det er uden tvivl det hele værd. De lokale enebær er hjertet af Anholt Gin.