4,8 vivino

Taylor's - VVOP (very very old port) - I smuk trækasse og en fin krystal top

7.995,00 kr

 

"Taylor VVOP"

VERY VERY OLD PORT er den seneste i rækken af ​​begrænsede udgivelser af meget fine og sjældne portvine hentet fra Taylors skatkammer af meget meget gamle fadlagrede reserver. 

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
LandPortugisisk
OmrådeDouro
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Let Sødlig
God TilAperitif, Bløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Skimmel Ost, Stærke Oste
Alkohol20 %
Vivino4,8
2 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Dyb kastanjebrun i midten som gradvist falmer til ravfarvet og en smal kant af mahogni ved kanten. Alderen på denne magiske port er umiddelbart tydelig. Det repræsenterer toppen af, hvad lang ældning af træ kan opnå, især når dygtig blanding giver yderligere definition og symmetri. Vinen har præcisionen og forviklingen som et urværk, alle dens komplekse elementer arbejder sammen i harmoni. Næsen er intens, men fint sammensat og aromaerne bemærkelsesværdigt delikate og æteriske givet dens store alder.

tabs-icon2 Smag

Undertoner af butterscotch, tørrede figner og friskkværnet kaffe blander sig med marcipan og sultana for at give vinen en overdådig, blommebuddingkarakter, men den forbliver diskret i baggrunden og løftes af friske noter af appelsinskal og abrikos. Antydninger af vanilje, cedertræ og kanel giver en subtil krydret forfriskning. På ganen har vinen et let strejf, der viser lys syre og perfekt balance, men har massive reserver af aroma, som dukker op på den lange finish i en tilsyneladende endeløs blød bølge. Meget få portvine bevarer en sådan balance og finesse efter så mange års modning på fad.

Beskrivelse
VVOP er den seneste i rækken af ​​begrænsede editions af meget fine og sjældne portvine hentet fra Taylors skatkammer af meget meget gamle fadlagrede reserver. Denne unikke blanding er en af ​​de ældste vine udgivet til dato. Den er lavet af et udvalg af sjældne partier modnet i træfade i Taylors kældre, hvoraf nogle stille og roligt har koncentreret sig til en magisk kvintessens siden før Anden Verdenskrig.

DEn REPRÆSENTERER ARVEN FRA FORFÆDRES VIDEN, DER ER GÅET I ARV FRA DEN ENE GENERATION TIL DEN NÆSTE: DYGTIGHEDEN FRA TAYLORS ØVEDE TEAM AF BØDKERE, SOM FREMSTILLEDE FADENE OG VEDLIGEHOLDT DEM GENNEM ÅRENE; KÆLDERMESTRENES EKSPERTISE, SOM PLEJEDE VINEN I DENS ÅRTIER I KÆLDEREN OG BLENDERNES KUNST, DER HAR GIVET VVOP DENS EXCEPTIONELLE BALANCE OG FINESSE.

Den sublime, komplekse karakter af Taylors VVOP blev født af et magisk samspil med egetræsfade, hvor vinen er blevet næret gennem mange årtiers lagring i vingårdens kældre. Et mesterværk inden for fadlagring, VVOP bekræfter Taylors plads som førende inden for produktionen af ​​de fineste fadlagrede porte med stor alder.

Leveres i meget fin mahogni trækasse + en en lige så fin krystal top.

Vingårdens hjemmeside Her og en lille video HER - Se samtidig en video om denne specielle portvin HER

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

2470_1521809581