nyhed

Herbie Gin Christmas - Danmark

349,00 kr

 


"Nu er det jul i gin"


Herbie Gin i juleudgave. Samme grundopskrift som den populære Herbie Gin – her er der blot tilført udvalgte krydderier fra julen: Kanel, appelsinskal, lavendelblomster, muskatnød, allehånde og kardemomme i meget fin balance med den lidt højere alkohol på 47 % vol.


 

Læs mere
Type Gin
cl 70
Land Dansk
Alkohol 46,9 %
Beskrivelse

Detaljer

Bland den med en tonic med citronnoter og pynt med en kanelstang og appelsinskal. Herbie Gin Christmas kan også drikkes som alternativ til den traditionelle julesnaps. Desuden har Herbie Gin lavet to lækre julecocktails: HERBIE’S RED NOSE og RUDOLPH GIN FIZZ

I glasset

Detaljer

Alc. 47 % / 70 cl Håndlavet på Nordisk Brænderi i Nordjylland Hånddestilleret med blandt andet enebær, danske æbler, kanel, appelsinskal, muskatnød, allehånde og kardemomme
Område og Producent

Detaljer

Den nordjyske destillatør Anders Bilgram har lavet snaps, rom og whisky, men han har aldrig lavet gin. Det har han nu lavet om på og Bilgram, der er fra Fjerritslev, står derfor bag et nyt firma – der laver netop gin. Firmaet hedder Herbie Gin og de har allerede brilleret i udlandet, selvom deres gin først har verdenspremiere den 2. december. - Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puste nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrik, siger Anders Bilgram, som er destillatør hos Herbie Gin. I Nordjylland er Gin & Tonic den drink, vi nordjyder ifølge en analyse lavet af Herbie Gin drikker mest af. Analysen viser at 23 procent af nordjyderne helst vil have den drink, når de skal i byen. Herbie Gin føler stor glæde over at have klaret det så godt i USA, og de mener helt bestemt det vil sætte stor fokus på alkoholproducenter i Nordjylland. - At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark. Men vi starter med at lancere Herbie Gin i Danmark, derefter kommer resten af Skandinavien og derfor må det store udland vente, siger Anders Bilgram.