Recioto, Albino Armani, Valpolicella DOCG

249,50 kr

 


"Red Armani"


 


Dette er Amarone. Bare mere koncentreret og mere sød. En stor specialitet, som kan nydes med en tør kiks eller til ris a'la manden. Du vælger.

Læs mere
cl 50
Type Dessertvin, Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Italiensk
Fylde Blød og Rund, Kraftig, Meget Sød
God Til Dessert, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
druer Corvina, Rondinella
År 2013
Alkohol 13,5 %
Vivino 3,9
Beskrivelse

Detaljer

I et vildt og nærmest majestætisk land dækket af bjerge og skove, som strækker sig til horisonten, slynger Adige-floden gennem en dal prydret med blomstrende vingårde. Det betagende landskab, som er udskåret af typiske espalier og pergolaer af vinstokke, afbrydes hist og her ved små landsbyer og slotte.

Indbegrebet af Armani familiens passion og dyrkning af deres vinstokke, har de som følge heraf etableret deres mærke, Terre di Gioia, som består af de bedste og nøje udvalgte vinstokke fra deres forskellige vingårde.avde udsagnet; for at få en lys fremtid skal man have dybe rødder i fortiden.

  www.albinoarmani.com/

Hvad anmelderne siger

Detaljer

 

 

 

 

I glasset

Detaljer

Vinen bliver høstet i oktober og lagt til tørre i rum der befinder sig langt oppe i bakkerne. I januar bliver druerne så presset og gæringen tager op til 90 dage. Herefter kommes vinen på fad og lagres i 30 måneder. En dyr men fortræffelig metode.   
Område og Producent

Detaljer

HISTORIE OG FILOSOFI Fire hundrede år med at bruge tid midt i vinmarkerne og opleve passion for vin. Faktisk i Adige-floddalen er min familie og vinfremstillings historie blevet forenet i lang tid. Det hele begyndte igen den 7. december 1607, da Domenico Armani underskrev notariserede papirer (som stadig er i Trents historiske arkiver) dokumenterer, at hans far Simone bragte landet til ham, lander dækket af "træer og vinstokke". Det er en kollektiv historie, og fra det øjeblik har den vedtaget familienes navn. Fire århundreder, der er blevet tradition, lærer mig dag efter dag metode, respekt og fasthed. Denne tradition stimulerer mig til at vokse og fortsætte med at vokse, med den faste tro på, at mit job er den smukkeste i verden, mener jeg: at holde dine hænder i jorden og gøre det til vin, det er helt sikkert det mest vidunderligt erhverv, som skæbnen har i butikken for mig. Albino Armani: "Det er en tanke, der inspirerer mig, både simpel og kraftig på samme tid: Jeg vil respektere landet og det område, hvor jeg voksede op. Et sted hvor jeg lige siden jeg var en lille dreng, sammen med min far, kørte rundt mellem vinfadene og midt i vinmarkerne. Det er her i dette landskab, at jeg har lært betydningen af ​​"la vita" (livet) og "la vite" (vinranker). Senere lærte jeg også at elske og respektere andre steder og andre lande, steder jeg senere opdagede, som Valpolicella, i Veneto og Marca Trevigiana i Friuli. Og efterhånden er disse steder også blevet en del af mig. Jeg er overbevist om, at vinavl er noget værdifuldt, og noget der skal beskyttes ved at træffe præcise og velovervejede beslutninger. Og kernen til vellykket vinavl skal altid være et menneske, med hans eller hendes ekstraordinære indsats for at dyrke druer og forvandle dem til vin. Et menneske, som ved og bevarer traditionen, men bruger konstant omtanke og ser udfordringen ved innovation - fordi tradition alene er ikke nok. Jeg har lært, at du ud på markerne og i vinkælderen gør hvad du skal gøre: på en naturlig måde og uden at tage genveje. Og resultaterne er mine vine.