3,9 vivino

Weinhaus Saar - Ockfener Scharzberg - Halbtrocken - Mosel-Saar-Ruwer

125,00 kr
  • Køb 6 for 85.00 pr. fl. og spar 32%

 

"Riesling lieb"

Hvor er det dejligt at Riesling er sådan på vej frem. Denne, måske verdens bedste hvidvinsdrue, laver alle typer vine. De fleste kan godt lide en liflig og sødlig Riesling. Sådan en har vi fundet og kan sælge den til en favorabel pris.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
LandTysk
OmrådeMosel
FyldeFrisk, Frugtig, Let Sødlig, Mineralsk
DruerRiesling
God TilAperitif, Asiat. retter, Dansk Julemad, Fed Fisk, Fisk, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Skaldyr, Skimmel Ost, Stærke Oste
År2021
Alkohol11,5 %
Vivino3,9
227 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Dejlig duft af vilde blomster, flintesten og hvide frugter.

tabs-icon2 Smag

Smagen er liflig og sødlig, men fin mineralsk og nænsom frugtig

Beskrivelse

Denne Riesling-Hochgewächs er fra de stejle skrånninger i Saar-området. Saar er en biflod til Mosel, men er en del af det område der går under Mosel-Saar-Ruwer. Ockfen Scharzberg er selve vinmarkerne hvor vinen kommer fra. Solen bager ned over de sydvest vendte marker og genskinnet fra flodens vand giver en dobbelteffekt. Godt drænet giver det vinstokken mulighed for at få godt fat i de gode mineraler og netop det giver den her forbøffende smag som Riesling kan. Mineralske noter og frugtaromaer af vingårdsfersken og æble smelter sammen i denne vin til en rigtig godbid.

Vi anbefaler denne vin til alle som gerne vil have en smule sødme i deres vin uden at det er for meget. derved er den fantastisk sammen med mange retter. Ligefra hvid og fed fisk, til pasta i fløde, skaldyr og meget andet.

ET VIRKELIGT GODT GLAS VIN TIL EN SUPER PRIS

Område og Producent

"Det, der ikke er muligt for den enkelte, er mange i stand til."

Det var grundtanken hos Friedrich Wilhelm Raiffeisen, grundlæggeren af ​​kooperativsystemet. Denne udtalelse er stadig drivkraften bag alle kooperativer verden over. Mere end nogensinde er andelsmodellen et godt og lukrativt alternativ for fremtidsorienterede vinbønder.

Weinhaus Saar's vinbønder er eksperter

Vinbønderne er i fokus. Hver af dem er vinavlere og producerer druer af højeste kvalitet. 

Vinmarkedet bliver mere og mere globalt.

Vinmarkedet udvikler sig ekstremt dynamisk og bliver mere og mere globalt. Weinhaus Saar vil gerne følge denne dynamik sammen med sine vinbønder og sætte yderligere standarder.

Weinhaus Saar. Riesling-eksperterne i hjertet af Mosel.

Mosel, et uforglemmeligt flodlandskabVinproducenten er er baseret i Mosel, hvor et uforglemmeligt flodlandskab giver vinen dens navn og smag.

En af de største Riesling-producenter i verden

Virksomheden er vokset med markedernes udfordringer og med fremadrettede koncepter. Rieslingen er i fokus for deres salgsindsats. Dette har ført til, at de er en af ​​de største Riesling huse i verden.

 
Enestående kvalitet

På grund af deres enestående kvalitet har deres vine markeret sig på det tyske og internationale vinmarked i årevis. Produktionen af ​​højkvalitetsvine med en markant og klar smagsprofil er vigtig for dem. Et enkelt koncept med sofistikeret implementering.