Fary Lochan - Gin lagret på Sherry fad - Danmark

395,00 kr

 

"Gin on Sherry"

Fary Lochan er et dansk destilleri beliggende i landsbyen Farre ved Give. Her laves både kvalitets whisky, snaps og gin.

Familien Jørgensen er en sammentømret familie, som på relativt få år har formået at sætte sit præg på den danske spiritus scene. Alle deres spirits har det kendetegn at man kan smage råstofferne og derfor vil du altid være glad for at servere deres forskellige spirituosaer til din bedste venner og dig selv.

FARY LOCHAN DESTILLERI er først og fremmest et whiskydestilleri – men det udelukker jo ikke at man kan udvikle andre lækre produkter. Whiskyproduktion tager jo tid – lagring og modning tager mindst 3 år, og gerne meget mere – så for at udnytte ventetiden har vi lavet en bred vifte af gode alternativer.

Mellem vores andre spiritus varianter finder du blandt andet vores gin. Vi har lavet alle vores gin varianter lette og friske, så de klæder enhver hyggestund og sammenkomst.

TypeGin
Indhold i CL50
LandDansk
Alkohol38 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Rar og lækker sødme fra både sherry og fad.

Beskrivelse

Vores Classic Gin fadlagret på små sherryfade. Rar og lækker sødme fra både sherry og fad.
Vi anbefaler at den nydes rent evt med lidt is eller en dråbe vand.

Meget begrænset antal.

Område og Producent

I mange år havde Jens-Erik Jørgensen en drøm om at skabe et unikt whiskydestilleri i Danmark. I 2009 blev drøm til virkelighed, da whiskydestilleriet Fary Lochan blev etableret den 18. december samme år. Og det er i sandhed et unikt whiskydestilleri! Unikt pga sin størrelse. Unikt pga sin høje kvalitet. Unikt pga sit gode håndværk. Unikt pga sin idylliske placering. Og unikt pga sin fascinerende historie. De første fade i Fary Lochan’s historie blev fyldt og lagt til lagring i kælderen den 31. december 2009. Produktionsmålsætningen i 2009 lød på 3.000 flasker årligt. 5 år senere er den årlige produktion 14.000 flasker (og gerne flere). Drømmen er for alvor blevet til virkelighed! Nu produceres der som bekendt også snaps og gin