OriGinCPH -Aronia Dry Gin - økologisk - Danmark

330,00 kr

 

"Wellness gin"

To venner, en gourmet-entuasiast og en kemiingenør satte sig sammen i 2017 for at lave en reel nyskabelse inden for moderne gin. Skabt i København af to københavnere. En økologisk og fuldstændig kompromisløs gin: Aronia Dry Gin fra OriGinCPH.

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol43 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Citrusnoterne er intense og friske, men ikke bitre.

tabs-icon2 Smag

Ginens klassiske botanicals; kvanrod, kassiabark, lakridsrod og kardemomme fungerer på elegant vis i baggrunden og understreger dybde og længde i ginnen

Beskrivelse

I Aronia Dry Gin fremstår enebærret let og sprødt, fint komplementeret af de frugtige bær. Ved destillering får Aroniabærrene en frisk og forsigtig frugtsødme. Citrusnoterne er intense og friske, men ikke bitre. Ginens klassiske botanicals; kvanrod, kassiabark, lakridsrod og kardemomme fungerer på elegant vis i baggrunden og understreger dybde og længde i ginnen. AroniaDry Gin er destilleret Måløv i mikro batches på max 56 liter og de fleste botanicals vacuum destilleres bare 12 liter ad gangen for at opnå et sprudlende frisk resultat. En kompromisløs premium gin på 43%.

Se hjemmesiden HER

Hvad anmelderne siger

OriGinCPH vinder med sit allerførste produkt – Aronia Dry Gin – en international sølvmedalje i ginnens hjemland Storbritannien! Vurderingen fra dommerne er ”Excellent Quality!

IWSC2018-Silver-Medal-PNG

IWSC konkurrencen er verdens mest prestigefyldte konkurrence inden for feltet, og OriGinCPH valgte derfor at stille op til netop denne konkurrence, da det samtidig er den, hvor de bedste konkurrenter og kvalitetsprodukter er.

Område og Producent

Iben Diamant (WhyNotGin): “I Måløv, tæt på København, har sammen med Martin Nygaard og Carsten Vikke etableret et lille, men yderst effektivt destilleri. En legeplads og et sted hvor de nysgerrigt og eksperimenterende udvikler nye smagsoplevelser.For at opnå deres unikke sprøde, friske og sprudlende resultat har de to herrer, investeret i en af markedets ypperligste vakuum stills.

Typen af vakuum still bruges normalt i laboratorier, men nu viser det sig, at den også kan fremtrylle magi i ginnens verden. Vakuum destillatoren har en kapacitet på blot 12 liter, så der er i sandhed tale om mikrodestillering.Vakuum destilleringen er en unik og kostbar metode til fremstilling af gin. På grund af det vakuum og dermed det tryk som kan skabes under destilleringen, er det muligt at bringe basedestillatet i kog ved kun 30 grader. I normal atmosfære koger alkohol først ved 78,3°. Den væsentligt lavere kogetemperatur gør det muligt at opnå en ekstraordinær sprød og elegant smag, samt indkapsle mere flygtige smagsnoter i ginen. Det er nørdet og yderst velsmagende.”