Premium dry gin fra Østersøens Brænderi - Bornholm

399,00 kr

 

"Lilly"

Østersøens Brænderi beliggende på Bornholm er et ultra lille håndværksdestilleri. Af sådanne var der mange på Bornholm for mange mange år siden. Martin Hintze Seremet Kofoed laver her sine gin. Gin som er formet med kærlighed for den bornholmske natur, hvorfra han bliver inspireret og henter sine "botanicals"

TypeGin
Indhold i CL50
LandDansk
Alkohol42 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Duft af havtorn, koriander, En meget mild næse, som ikke river.

tabs-icon2 Smag

En gin der er frugtig og kraftig på citrus med et markant enebærpræg. Perfekt til en klassisk G&T, hvor en neutral tonic, som komplimenterer de delikate citrusnoter fra bl.a. havtorn vil være at foretrække.

Beskrivelse

Martin skriver om sin Dry gin:

Med min Premium Dry Gin ville jeg skabe en spændende og kraftfuld Gin af typen London Dry. Den skulle kunne smage igennem en tonic eller vermouth og indeholde så mange lokale ingredienser som muligt uden at gå på kompromis med det klassiske udtryk.

Resultatet er en gin der er frugtig og kraftig på citrus med et markant enebærpræg. Perfekt til en klassisk G&T, hvor en neutral tonic, som komplimenterer de delikate citrusnoter fra bl.a. havtorn vil være at foretrække.

Premium Dry Gin danner grundlag for sæsonbetingede specialgins, hvor enkelte spændende planter og frugter får en hovedrolle uden at gå på kompromis med enebærsmagen.

Premium Dry Gin er lavet med 10 Botanicals heriblandt enebær, æbler, lyng, hindbærblade og havtorn. Enebæren består af en blanding af tørret og frisk enebær, hvor den friske stammer fra slotlyngen syd for hammershus.

Produceres i partier á ca 300 stk. Ufiltreret for maksimal aroma og smag.

Prøv sammen med tonic nogle dråber af disse dejlige produkter HER

Besøg Martins hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger

Se en videoanmeldelse HER

Område og Producent

Martin Skriver:

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne. Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.

Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. Jeg laver udelukkende små partier for at have tid og overskud til eksperimenter og indsamling af urter fra naturen.

Historien om Østersøens Brænderi starter for en del år siden, hvor jeg efter mange års interesse for eksklusiv spiritus, fik en drøm om at genskabe traditionen omkring de små bornholmske brænderier, som indtil for godt 100 år siden lå rundt omkring på øen. I starten af 2017 udlevede jeg drømmen og oprettede det lille håndværksdestilleri Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri.

Beliggende på Bornholm har jeg en uudtømmelig ressource af inspiration i den fantastiske natur øen er så kendt for. Jeg nyder og er konstant nysgerrig på at producere kvalitetsspiritus i små eksklusive partier med respekt for traditionerne. Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber. \Martin Hintze Seremet Kofoed.

0BA05999-979E-491E-8478-5950D803D1CB-768x1024