SYVSINDGIN - SALL WHISKY DESTILLERI - "FØRSTE SIND GIN"

349,00 kr

 

"DEN FØRSTE"

Gutterne fra landsbyen Sall, ikke langt fra Wineboutique, har begået deres FØRSTE gin. Inden den kom på hylderne var efterspørgslen stor. Gin er i sig selv stort, men laves den af små og tit lokale producenter, bliver det lidt mere interessant.

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol45 %
12 stk. På lager
Beskrivelse

Fra den lille landsby Sall, nær Hammel har 7 venner slået sig sammen og bygget et destilleri. Hovedformålet er at lave whisky, men produktionen af disse ædle dråber tager tid og imens har de rastløse venner, fundet ud af at lave super gin. Det er virkelig talentfulde og dedikerede herrer, som ligger hele deres sjæl og sind deres gin som de passende kalder SYVSINDGIN. Alle gin er økologiske og er ej koldfiltreret hvilket gør, at man bevarer de æsteriske olier. Smuk silketryk på flaskerne. STOR KVALITET....

Denne gin er deres første gin, som de udgav da man indviede deres destilleri. Ginnen har straks fået en dedikeret fanskare, herunder Gastromand og Gintossen, som skrev: “Der er tale om en knivskarp Gin, som er 100% økologisk, lavet på en hvedebaseret basealkohol. Derudover er den pakket med fuldfede enebær, der sammen med kardemomme, citronskal & korianderfrø, er de primære markører i denne herlighed!” – Gastromand & Gintossen

Botanicals: Enebær - Kamille - Korianderfrø - Kardemomme - Angelikarod - Havtorn - Citronskal

Brug den bedste Indian Tonic til denne meget fine gin. Ginnen opaliserer når den er kold eller blandes med isterninger eller tonic. Sådan er charmen ved mikrodestilleret Gin. Se alle Sall gin HER

Se deres hjemmeside HER og deres Facebook side HER - en anmeldelse af Sall gin HER

Område og Producent

Ikke langt fra Wineboutique i Hadsten, findes landsbyen Sall. En hyggelig lille landsby med 229 indbyggere. Byen blev kåret som årets landsby i 2018. 

7 lokale og passionerede fyrer med baggrund indenfor blandt andet landbrug, musik og arkæologi står bag destilleriet, og det er deres fælles drøm om at producerer gin og whisky, der har bragt dem sammen. Mange ting skulle planlægges, ansøges osv. før man kunne stå med bygning, lagerrum og destillationsapperat.

Der skulle gå over 10 år før de to gymnasievenner, Snævar og Martin, sammen med deres familie droppede storbyliv i Aarhus for at finde et sted at bo ude på landet. I Sall fandt de to familier en gammel nedlagt gård, som nu er indrettet som et tofamiliehus. Her var der fire tønder land, som børnene kunne boltre sig på. Der var også god plads til store og små projekter til de voksne.

Et af projekterne var da Martins arkæologkollega, Kåre, fik plantet en idé om en whiskyproduktion. Han forklarede, at basen til whisky egentlig er destilleret øl. Øl havde Kåre brygget en masse af sammen med kammeraten Mathias. Inden længe sad seks unge mænd sammen - Snævar, Martin, Kåre, Mathias, Thomas Rye og Thomas Holm - og drømmen om at skabe et lille, lokalt forankret destilleri i Sall begyndte at spire. Siden fik en lokal økologisk deltidslandmand færten af de unge mænds projekt, og efter nogle møder med Lars blev han tilbudt at blive medejer. (favrskov lokalavis)

SE HOLDET BAG HER