Copperpot gin - Trolden Destilleri - Danmark

299,00 kr

 

"Gin of the trold"

Trolden destilleriet er hjemmehørende i Kolding. Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Også gin laves der nu på de små kobberpot stills. 

Siden 2011 har Trolden Distillery været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Vi benytter håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 350 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.

 

TypeGin
Indhold i CL50
LandDansk
Alkohol40 %
Smag

Dejlig blød smag af enebær og lime. Rigtig mild.

Beskrivelse

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Distillerys perfekt afstemte gin er ligeledes lavet på vores fine kobberkedler – deraf navnet. Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) opfanges de fineste nuancer af duft og smag. Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt. Trådkurven fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere. På den måde trækker de blidt alle smagsstoffer over i alkoholen under destillationen,

Troldens hjemmeside HER

Område og Producent

Trolden er et dansk mikrobryggeri hvor tingene stadig foregår på gammeldags maner, lige midt i Kolding by. Hos os tager vi håndværket alvorligt; Vi sætter en ære i at producere det bedst mulige øl, på øllets betingelser. Trolden laver ufiltrerede specialøl eftergæret på flaske, Single Malt Whisky, Den Klodsede Bjørn Vodka, Rom, og Copperpot Gin.

En vigtig del af bryghusets filosofi har altid været stor alsidighed i produktionen: Vi skal lave masser af spændende bryg, der pirrer sanserne og får smilet frem. Udvalget af øl fra Trolden Bryghus varierer henover året, men vi har dog vore faste klassikere som (når efterspørgslen tillader det) altid er på hylderne rundt hos vores forhandlere.

Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Vi er garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet, der sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse. Vi bestræber vi os på at bruge dansk bygmalt til vores whisky, for at garantere den ægte Nordiske smag.