Copperpot gin - Trolden Destilleri - Danmark

299,00 kr

 


"Gin of the trold"


Trolden destilleriet er hjemmehørende i Kolding. Destilleriet deler adresse med Trolden Bryghus og her produceres single malt whisky efter samme princip som vores unikke specialøl: Kun det bedste er godt nok. Også gin laves der nu på de små kobberpot stills. 


Siden 2011 har Trolden Distillery været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Vi benytter håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 350 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.


 

Læs mere
TypeGin
cl50
LandDansk
Alkohol40 %
Beskrivelse

Detaljer

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Distillerys perfekt afstemte gin er ligeledes lavet på vores fine kobberkedler – deraf navnet. Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) opfanges de fineste nuancer af duft og smag. Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt. Trådkurven fyldt med enebær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere. På den måde trækker de blidt alle smagsstoffer over i alkoholen under destillationen,

Troldens hjemmeside HER