Ron Izalco - Gran Reserva 10 års - Mellemamerika

468,00 kr

 

"The Fire"

Ron Izalco er et blend af de fineste rom fra Mellemamerika. Modnet 10 år i tropisk klima gør den til en særdeles fin Gran Reserva.

TypeRom
Indhold i CL70
LandEl Salvador
FyldeSød
Alkohol43 %
4 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Vågner først dine sanser med en frugtagtig aroma, der minder om abrikoser, svesker, honning, karamel og sundt brunt sukker.

tabs-icon2 Smag

Begynder blødt og sødt og langsomt udfoldes en kompleks krop, med undertoner af amerikansk eg og sød piptobak. Finishen er lang, forbedret af tålmodigt oxiderede tanniner, der kombinereres perfekt med rommens rige smag, hvilket resulterer i en smagsoplevelse, der beder om at blive gentaget igen og igen.

Beskrivelse

Som en sovende vulkan venter fænomenale ånder indtil det rigtige øjeblik for at frigøre sin Ron Izalco-rom. For denne blanding af Mellemamerikas mest smagfulde rom var den perfekte tid 10 år. I et årti modnede den mesterligt blandede rom i brugte bourbon-tønder. Den prisvindende Ron Izalco er smukt afbalanceret, fyldig rom. Det vækker dig med modne aromaer af frugt, med undertoner af amerikansk eg, ristede nødder og sød piptobak.

Se Izalcos hjemmeside HER

Se en video fra den store vulkan HER

Hvad anmelderne siger

Master Medal (the Dark Ultra-Premium Rum 2019)
- The Spirits Business

Gold Medal ("8 years and above" category 2018)
- San Francisco World Spirits Competition

Top 10 Best Value For Money Rum 2019
- The Spirits Business

98/100 Points
- Tasting Panel Magazine

Område og Producent

Ron Izalco tager dig med på en rejse til de mystiske vulkanske lande i Mellemamerika, bredt kendt som "Stillehavets fyr". Den 1950 meterhøje Izalkos vulkan og dens storslåede ild førte opdagelsesrejsende til sikre havne. Vi er i det mytiske El Salvador.

 Ud over det spektakulære fyrværkeri har Izalkos arv kombineret med det tropiske klima i Mellemamerika resulteret i nogle af de mest frugtbare og saftige sukkerrørsmarker i verden. Deres mineralrige sorte jord producerer sukkerrør af enestående kvalitet og smag.

 Denne perfekte opskrift fra moder natur sammen med maya-gudernes velsignelse er meget heldige for firmaet, fordi kun den fineste sukkerrør kan producere den fineste rom. modnet til perfektion i 10 år med mellemamerikansk dedikation og håndværksmæssig skelnen, er Ron Izalco fænomenet, den gule skat, kendernes valg og den sande essens i Mellemamerika.