EMPEROR RUM - SHERRY FINISH - MAURITIUS

395,00 kr

 

"Blue blood"

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen. 

TypeRom
Indhold i CL70
LandMauritius
FyldeSød
Alkohol40 %
10 stk. På lager
Duft

Dybt jordede aromaer af tørrede røde frugter, søde modne figner og orange marmelade skaber baggrund for lyse noter med en tør og varm smag, der falmer ind i rige dufte af søde røde frugter og sherry. Næsen afslører derefter den skarpt fokuserede tilstedeværelse af kaffe, mørk chokolade og krydderier.

Smag

Smagen er smidig, mens buketten af ​​træ, frugt og karamelliserede frugter bekræfter, hvad duften gav. Markante noter af krydret mørk chokolade og kaffe. Den sarte og fløjlsagtige tekstur hænger subtilt i ganen.

Beskrivelse

Emperor Rum tilbyder en rig palet af farver og smag opnået ved blanding af traditionelle rom, destilleret fra ren sukkerrørsaft og melasse. Friskpresset sukkerrør, eksotiske frugter og blomster med peber og krydderier giver liv til en kompleks kombination af smag i den rene mauritiske tradition.

Sherry Finish Rum er indbegrebet af de bedste mauritiske traditionelle rom og agricole rom. Kommer fra de ældste modningshuse på øen og tilbyder en stilfuld og raffineret oplevelse med subtile noter af vanilje, karameliseret frugt og sherry og en perfekt balance i munden.

Se deres hjemmeside HER - se en videoanmeldelse af rommen HER - Hvad er Mauritius? SE HER

Hvad anmelderne siger

GULD TIL EMPEROR RUM!????????

Emperor Rum Sherry Finish har netop vundet en flot guldmedalje ved London Spirits Competition i kategorien 'Rum'. Den sherrymodnede rom fra Mauritius blev tildelt hele 92/100 points. Den smager nu også godt! ????

Område og Producent

Emperor Rum er en blanding af mauritiske modnet rom, der stammer fra destillation af ren og frisk sukkerrørsaft og melasse. Mærket tager sin unikhed fra mauritisk jord, klima og traditionel know-how.

Den forbløffende palet af farver og smag er resultatet af en kompleks blanding af friskpresset sukkerrør, ristede eksotiske frugter og blomster, der slutter med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition.

Emperor Rum har en intim forståelse af karakteren af ​​hver af deres modnede rom og ved, hvordan man kan forbedre hver ingrediens. Man lægger nøje vægt på kvaliteten af fadene, og dybden af ​​dygtighed, dedikation og viden om rom. Deres unikke rom-blandinger ergennemsyret af øens historie og er både en kunst og en videnskab. I dag er Emperor Rum vogter af en ekstraordinær arv og kan bestemt betragtes som en autoritet til blanding af gamle rom.

Den specifikke kombination af Mauritius vulkanske jord, mikroklima og højde skaber den perfekte tilstand for de fineste rom. Den historiske udvikling af romindustrien i Mauritius er lige så værdsat som i Caribien eller Sydamerika. Desuden gør firmaets traditionelle og moderne teknikker, sammen med deres master blender's perfekte ekspertise inden for produktion og ældningsproces, dem i stand til at producere den bedst smagende mauritiske rom.

Sukkerrør blev introduceret fra Java i Mauritius under den hollandske periode (1598-1710), hovedsageligt for at producere en alkoholholdig drik gennem gæring. Under sin tjeneste i det 18. århundrede var den franske regering, Bertrand-François Mahé de Labourdonnais, den første til at støtte udviklingen af ​​romindustrien i Mauritius.

Fra 1810 blev Mauritius en britisk koloni og omdannede sig gradvist til en plantageøkonomi med sukkerrør som den primære afgrøde. Senere, i 1852, blev Dr. Pierre Charles François Harel hjernen bag begrebet romdestillation på øen. Mauritius er nu hjemsted for seks destillerier

Det er den unikke tilknytning til den pleje, man lægger i sukkerrørsdyrkning, og den præcision, man investerer i deres destillationsprocesser, der indpodede firmaets uovertrufne ægthed og originalitet i deres rom.

I øjeblikket repræsenterer traditionel rom omkring 90% af verdens romproduktion. Mauritius er et af de få lande, der producerer både traditionelle rum og rum agricole. Mauritianske destillerier har investeret i begge metoder til romproduktion, nemlig Pot-still og Column-processerne.

Efter destillation opbevares rommen på franske og amerikanske egetønder, mens andre firmaer interessenter har investeret i sherry- og Sauternes-fade for at skabe nye typer rom. Hvad angår Emperor Rum, valgte man at udtrykke sin unikke smag og solfyldte buket i egetønder.

Emperor Rum er lavet af modnede traditionelle rom, der stammer fra destillationen af ​​ren og frisk sukkerrørsaft og melasse.

Resultatet er en forbløffende farverig farve og en kompleks sammensætning af smag: friskpresset sukkerrør, eksotiske frugter og blomster, med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition. En subtil tone af vanilje og en varm konsistens skaber en perfekt balance i munden. Dens magtfulde karakter er straks dvælende og delikat. De træagtige og karamelliserede aromaer blandes sammen med antydninger af tørrede frugter, vanilje, grillede mandler og krydderier. Rommen slutter med en subtil røgfyldt finish.