- Beskrivelse
Emperor rum's “Royal Spiced Rum” er en variant af Emperor Heritage rom, forstærket med krydderier, med unikke blid smag af nøje udvalgt krydderier som, kardemomme, kanel og stjerneanis.
Omhyggeligt udvalgte krydderier blev massereret ind i både melasse og ren sukkerrørsalkohol i kældrene med base i St Michel de Fronsac i Bordeaux - Frankrig, inden de blev blandet med deres "Emperor Heritage" rom-udgave.
Man har valgt kardemomme fra hjertet af de tropiske skove i det sydøstlige Indien, fra økologiske landbrug, som den bedste, men også den dyreste kardemomme, der findes i dag på verdensscenen.
Kanel kommer direkte fra Sri Lanka fra regionen "Ceylon". Det høstes manuelt om foråret på regnfulde dage.
Endelig kommer deres udvalg af stjerneanis, frugten af "Badanier" træet, fra nærheden af Langson i det nordlige Vietnam. Denne badian er langt den mest berømte i verden. Det høstes fra november til december og kommer også fra økologisk landbrug.
- Område og Producent
Emperor Rum er en blanding af mauritiske modnet rom, der stammer fra destillation af ren og frisk sukkerrørsaft og melasse. Mærket tager sin unikhed fra mauritisk jord, klima og traditionel know-how. Enkelte udgaver er på ren melasse eller som Rum Agricole
Den forbløffende palet af farver og smag er resultatet af en kompleks blanding af friskpresset sukkerrør, ristede eksotiske frugter og blomster, der slutter med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition.
Emperor Rum har en intim forståelse af karakteren af hver af deres modnede rom og ved, hvordan man kan forbedre hver ingrediens. Man lægger nøje vægt på kvaliteten af fadene, og dybden af dygtighed, dedikation og viden om rom. Deres unikke rom-blandinger ergennemsyret af øens historie og er både en kunst og en videnskab. I dag er Emperor Rum vogter af en ekstraordinær arv og kan bestemt betragtes som en autoritet til blanding af gamle rom.