EMPEROR RUM - "ROYAL SPICED" - MAURITIUS

395,00 kr

 

"The Royal Spice"

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen. Denne rom er blevet spiced lidt op med varme krydderier.

TypeRom
Indhold i CL70
LandMauritius
FyldeSød
Alkohol40 %
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Emperor Royal Spiced domineres af duftene af honningkager, kanel og honning. Så kommer noter af grå peber og lime.

tabs-icon2 Smag

På ganen er dens smag sød og krydret, subtilt karamelliseret og syrnet. Kanel og kardemomme kommer successivt ud, inden de færdiggøres med sarte trænoter og ristet kaffe. Fleksibelt og rundt. En god træning i at smage krydderier.

Beskrivelse

Emperor rum's “Royal Spiced Rum” er en variant af Emperor Heritage rom, forstærket med krydderier, med unikke blid smag af nøje udvalgt krydderier som, kardemomme, kanel og stjerneanis.

Omhyggeligt udvalgte krydderier blev massereret ind i både melasse og ren sukkerrørsalkohol i  kældrene med base i St Michel de Fronsac i Bordeaux - Frankrig, inden de blev blandet med deres "Emperor Heritage" rom-udgave.

Man har valgt  kardemomme fra hjertet af de tropiske skove i det sydøstlige Indien, fra økologiske landbrug, som den bedste, men også den dyreste kardemomme, der findes i dag på verdensscenen.

Kanel kommer direkte fra Sri Lanka fra regionen "Ceylon". Det høstes manuelt om foråret på regnfulde dage.

Endelig kommer deres udvalg af stjerneanis, frugten af ​​ "Badanier" træet, fra nærheden af ​​Langson i det nordlige Vietnam. Denne badian er langt den mest berømte i verden. Det høstes fra november til december og kommer også fra økologisk landbrug.

Se deres hjemmeside HER - Hvad er Mauritius? SE HER 

Område og Producent

Emperor Rum er en blanding af mauritiske modnet rom, der stammer fra destillation af ren og frisk sukkerrørsaft og melasse. Mærket tager sin unikhed fra mauritisk jord, klima og traditionel know-how. Enkelte udgaver er på ren melasse eller som Rum Agricole

Den forbløffende palet af farver og smag er resultatet af en kompleks blanding af friskpresset sukkerrør, ristede eksotiske frugter og blomster, der slutter med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition.

Emperor Rum har en intim forståelse af karakteren af ​​hver af deres modnede rom og ved, hvordan man kan forbedre hver ingrediens. Man lægger nøje vægt på kvaliteten af fadene, og dybden af ​​dygtighed, dedikation og viden om rom. Deres unikke rom-blandinger ergennemsyret af øens historie og er både en kunst og en videnskab. I dag er Emperor Rum vogter af en ekstraordinær arv og kan bestemt betragtes som en autoritet til blanding af gamle rom.

Den specifikke kombination af Mauritius vulkanske jord, mikroklima og højde skaber den perfekte tilstand for de fineste rom. Den historiske udvikling af romindustrien i Mauritius er lige så værdsat som i Caribien eller Sydamerika. Desuden gør firmaets traditionelle og moderne teknikker, sammen med deres master blender's perfekte ekspertise inden for produktion og ældningsproces, dem i stand til at producere den bedst smagende mauritiske rom.

Sukkerrør blev introduceret fra Java i Mauritius under den hollandske periode (1598-1710), hovedsageligt for at producere en alkoholholdig drik gennem gæring. Under sin tjeneste i det 18. århundrede var den franske regering, Bertrand-François Mahé de Labourdonnais, den første til at støtte udviklingen af ​​romindustrien i Mauritius.

Fra 1810 blev Mauritius en britisk koloni og omdannede sig gradvist til en plantageøkonomi med sukkerrør som den primære afgrøde. Senere, i 1852, blev Dr. Pierre Charles François Harel hjernen bag begrebet romdestillation på øen. Mauritius er nu hjemsted for seks destillerier, 

Det er den unikke tilknytning til den pleje, man lægger i sukkerrørsdyrkning, og den præcision, man investerer i deres destillationsprocesser, der indpodede firmaets uovertrufne ægthed og originalitet i deres rom.

I øjeblikket repræsenterer traditionel rom omkring 90% af verdens romproduktion. Mauritius er et af de få lande, der producerer både traditionelle rum og rum agricole. Mauritianske destillerier har investeret i begge metoder til romproduktion, nemlig Pot-still og Column-processerne.

Efter destillation opbevares rommen på franske og amerikanske egetønder, mens andre firmaer interessenter har investeret i sherry- og Sauternes-fade for at skabe nye typer rom. Hvad angår Emperor Rum, valgte man at udtrykke sin unikke smag og solfyldte buket i egetønder.

Emperor Rum er lavet af modnede traditionelle rom, der stammer fra destillationen af ​​ren og frisk sukkerrørsaft og melasse.

Resultatet er en forbløffende farverig farve og en kompleks sammensætning af smag: friskpresset sukkerrør, eksotiske frugter og blomster, med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition. En subtil tone af vanilje og en varm konsistens skaber en perfekt balance i munden. Dens magtfulde karakter er straks dvælende og delikat. De træagtige og karamelliserede aromaer blandes sammen med antydninger af tørrede frugter, vanilje, grillede mandler og krydderier. Rommen slutter med en subtil røgfyldt finish.