Rød Gin & Tonic Gløgg

150,00 kr

 

"G&T Odd Fellow"

Alle skal prøve en gin & tonic gløgg. De bliver revet af hylderne og det smager fantastisk. Alle julens krydderier er i flasken og du skal bare nænsomt opvarme indholdet og komme rosiner og mandelsplitter i. Denne udgave er en rød gløgg.

TypeGin, Tonic
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandDansk
Alkohol12 %
Beskrivelse

Gin & Tonic Gløgg med Gin, Kinabark, Kirsebær, Appelsin, Kanel, Nellike, Stjerneanis & Grøn Kardemomme. Hold da op det smager godt.

Område og Producent

En færdigblandet gløgg på gin, kinabark, og kirsebær med en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne kommer til sin ret. Denne dybrøde variant er tilsmagt med kirsebær og julens krydderier. Der bruges kanel, nellike, grøn kardemomme og stjerneanis. Kirsebærrene giver en balanceret frugtsmag, der harmonerer flot med ginnen.

Alt er lavet håndholdt og lavet fra bunden i små gryder og med naturen som forrådskammer. Den tilgang gør, at man roligt tør påstå, at dansk gløgg her bliver tager til nye højder. Og så kan den endda drikkes både kold og varm. Kold, som en frisk, krydret og læskende aperitif. Varm, som en velsmagende og hyggespredende klassisk gløgg.