Hvid Gin & Tonic gløgg

150,00 kr

 

"New stile"

Alle skal prøve en gin & tonic gløgg. De bliver revet af hylderne og det smager fantastisk. Alle julens krydderier er i flasken og du skal bare nænsomt opvarme indholdet og komme rosiner og mandelsplitter i. Denne udgave er hvid gløgg

TypeGin, Tonic
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandDansk
Alkohol12 %
Beskrivelse

Gin & Tonic Gløgg med Gin, Kinabark, Æble, Citrus, Ingefær, Allehånde, Stjerneanis & Grøn Kardemomme. Det er ikke så ringe....

Område og Producent

En stor jule nyhed er landet - og kommer fra det lille landkøkken Nordisk i form af Danmarks måske mest autentiske og velsmagende gløgg.
Oh Deers hvide gin & tonic-gløgg er en færdigblandet gløgg på gin, kinabark og koldpresset æblemost med en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne kommer til sin ret.

 Der bruges ingefær, allehånde, grøn kardemomme og stjerneanis. Æblerne giver en balanceret frugtsmag der harmonerer flot med ginnen.

Alt er lavet håndholdt og lavet fra bunden i små gryder og med naturen som forrådskammer. Den tilgang gør, at man roligt tør påstå, at dansk gløgg her bliver tager til nye højder. Og så kan den endda drikkes både kold og varm. Kold, som en frisk, krydret og læskende aperitif. Varm, som en velsmagende og hyggespredende klassisk gløgg.