KINGSBARNS DREAM TO DRAM - LOWLANDS

395,00 kr

 

"The unknown Single"

Her har du mulighed for at prøve en single malt fra et af de mindste destillerier i Scotland. Besøger du den verdensberømte golfbane St. Andrews, så skal du ikke gå mange skridt før du kan slutte dagen af med en dram på Kingsbarn Distillery

 

TypeWhisky
Indhold i CL70
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandScotland
OmrådeLowlands
Alkohol46 %
11 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Næsen åbnes med tropisk frugt som banan, ananas sirup og sommer bær, der er en let urtekant.

tabs-icon2 Smag
Blød toffee, vaniljesaus og rødbær. Afslut ingefærsirup.
Beskrivelse

Familiedreven destilleri i Lowlands, hvor søskendeparret Isabella og William laver utrolig dejlig og levende whisky.

Destilleriets hjemmeside HER

Område og Producent

Kingsbarns Distillery er et Lowland single malt destilleri, der kun bruger lokalt byg fra solbeskinnede marker i Fife. Det er familieejet og drevet af de prisbelønnede single malt blendere og uafhængige aftappere, Wemyss, som har et langvarigt omdømme og erfaring inden for whiskybranchen.

Deres overlegne fadmodningsmetoder betyder også at de ser til alle sider efter egetræsfade leveret fra hele verden for at modne deres single malt og give den forskellige smag. Kingsbarns langsomme gæringsproces og lange destillation skaber en bemærkelsesværdig ren, kompleks sprit, som er omhyggeligt udformet.

At have bror og søster-duoen, William og Isabella Wemyss til at producerer Kingsbarns Single Malt Whisky er den ideelle pasform, da de ikke kun er forbundet med landet og samfundet omkring destilleriet, men de har allerede et velkendt omdømme inden for whiskybranchen som uafhængige aftappere af enkelt cask, blandet malt whisky og gin.

Familien Wemyss har haft en mangeårig lidenskab for malt whisky, og deres forbindelser med branchen går tilbage til 1800-tallet, da John Haig (grundlægger af Haigs) byggede sit første destilleri på Wemyss land.

William Wemyss, kommenterede på vegne af familien: "Denne sjældne mulighed for at destillere vores egen single malt whisky og udvikle et nyt skotsk whisky-brand til at understøtte vores eksisterende forretning som en uafhængig aftapper vil sikre familieinteressen i Scotch for den næste generation."