Bowmore - "Tantalus" - 1982 - 31 års - Duncan Taylor

Tilbuds Pris: 15.500,00 kr

Før Pris: 22.000,00 kr

 

'Collectors choice'

Denne helt unikke whisky er en del af den uafhængige aftapper Duncan Taylor whisky serie TANTALUS. Flasken er håndblæst og kassen som omslutter flasken, er lavet af det fad, som whiskyen var lagret og modnet i.

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeIslay
År1982
Alkohol48,5 %
1 stk. På lager
Beskrivelse

 Bowmore blev grundlagt 1779 og er en af de berømte Islay whisky. Mange mange fantastiske whisky er blevet fragtet ud af portene på Bowmore.

Bowmore var det første destilleri på Islay, som fik license til at virke som destilleri. Ved bredden af Loch Indaal indånder de mange fade den friske havlugt og når du sidder med en Bowmore vil du indfange havmole, tjære, tang og masser af røg.

Se Duncan Taylor hjemmeside HER

 Se en video fra Bowmore HER

Område og Producent

Duncan Taylor’s ”Single Range” sortiment viderefører virksomhedens lange historie for Single Malt og Single Grain Whisky aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier. I denne serie finder man altså nogle af de fineste whiskyer indenfor Duncan Taylor’s aftapninger. Hovedparten af disse aftapninger strækker sig fra mindst 30 år og opefter, og mange af dem stammer fra destillerier der ikke længere eksisterer. Alle udgivelser er tappet fra enkeltfade og ved fuld fadstyrke, og bliver præsenteret i en smuk indpakning af læder og træ - elegant og luksuriøse, som whiskyen den indeholder.