Glenmorangie Pure malt 10 år

445,00 kr

 

'Men of Tain'

Glenmorangie's single malts er anerkendte for deres blødhed, fylde og deres imødekommende kompleksitet.

 

TypeWhisky
Indhold i CL70
LandScotland
OmrådeHighland
Alkohol40 %
Duft

Meget frugtagtig og tyk. Rige toner af citron, nektarin og æble. Krydderier.

Smag

Frisk og afbalanceret, vanille. Kogt slik, meget cremet, tiramisu, toffee.

Eftersmag

Langt lang, blid, malet og meget frugtagtig.

Beskrivelse

Glenmorangie har længe været kendte for deres ekspertise i træ!! For 30 år siden, var vores eksperter de første til at udøve kunsten ved ekstra modning, hvor man overførte whisky, som først havde modnet på gamle bourbonfade, til gamle vinfade, for derefter af få flere lag af smage.

Glenmorangie's single malts er roste for deres utrolige glathed, rigdom og spændende kompleksitet. I stræben efter det usædvanlige distillerer de Glenmorangie's sprit i Skotlands højeste stills. Deres lange kobberhals - samme højde som en voksen giraf - tillader kun de allerbedste dampe at stige til toppen for en vidunderlig ren og duftende ånd, der brister med frugtagtig, floral kompleksitet. 

Er fantastisk video fra en af turerne til Glenmorangie HER

Se Glenmorangie hjemmeside HER

 

Hvad anmelderne siger
Mestre
Guld

Scotch Single Malt - Highland - 2017

 

Område og Producent

I 1843 grundlagde William Matheson The Glenmorangie Distillery i det skotske højland. Inspireret af de rolige omgivelser ved floden Dornoch Firth, bragte han den første single malt til live. En single med masser af kompleksitet. Siden da har destilleriet forfulgt det gode håndværk med stor dedikation. Deres medalje vindende single malt er ren og blød og er destilleret i den største still i Skotland. Modnet i de fineste fade og lavet til perfektion af "Mændende fra Tain".