3,9 vivino

SOLÁ CLASSIC - PRIORAT "JOSEP" - CRIANZA

350,00 kr
  • Køb 3 for 295.00 pr. fl. og spar 16%

 

"The Beauty"

Priorat er en lille, dynamisk vinregion i Catalonien , det nordøstlige Spanien, hvis intense, fyldige rødvine er blevet berømt i de sidste par årtier.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandSpansk
OmrådePriorat
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Kraftig, Tør
DruerCarinena, Garnacha
God TilGrillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød, Stærke Oste
År2012
Alkohol15 %
Vivino3,9
6 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

I munden står vi over for en kraftfuld, frisk, meget komplet vin med en lang og intens finish. Højlagsfarve, Vinyes Josep med aroma af frisk frugt, balsamico og strejf af ristet eg

tabs-icon2 Smag

I munden står vi over for en kraftfuld, frisk, meget komplet vin med en lang og intens finish. Højlagsfarve, Vinyes Josep med aroma af frisk frugt, balsamico og strejf af ristet eg

Beskrivelse

Priorat's relativt nylige fremgang til berømmelse og ære modsiger dens lange historie med vinfremstilling. Vinfremstilling går tilbage i det mindste så langt som til det 12. århundrede, hvor munke af karteuserordenen etablerede Cartuja (Charterhouse eller Priory) i Scala Dei og plantede vinmarker der. Klosterets ruiner kan stadig besøges i dag, og vinstokke omgiver stadig bjergskråningerne under det.

Her er det husets mest personlige vin, der efter lagring på franske egefade, formår at give mosten fra de allerbedste stokke en ekstra dimension. Kraftfuld og elegant med stor friskhed. En formidabel vin. I munden står vi over for en kraftfuld, frisk, meget komplet vin med en lang og intens finish. Højlagsfarve, Aroma af frisk frugt, balsamico og strejf af ristet eg. En kompliceret enkel vin, der giver os egenskaberne fra Priorats of Antuvi og med delikatessen og eksklusiviteten af ​​en kraftfuld, klassisk, moderne og innovativ vin, hvor druesammensætningen er 55% Garnatxa i 45% Carinyena

12 måneder på franske fade giver vinen en anden dimension i forhold til den almindelige røde vin fra gården. En perle koster en smule og når man så ved at vinen her kun laves i 2500 flasker om året!!!

Se vingårdens hjemmeside HER

Se en video fra vindistriktet HER

 

 

Område og Producent

filosofi

Oprindelsen af ​​vingårdens vine kan spores tilbage til det tætte forhold, som Barceló-familien har til vinavl. En attraktiv roset placeret ved hovedindgangen til Mas Hereu bekræfter forholdet siden det 18. århundrede.

Dette intime forhold til jorden og vinkulturen har været en af ​​hovedårsagerne til, at de har valgt at udvide dette bånd og producere en Priorat-vin med sin egen personlighed, en traditionel og klassisk vin, uden at negligere udviklingen af ​​et samfund, der er stadig mere krævende. når det kommer til at vælge en vin, uden at opgive de egenskaber og værdier, der har gjort Priorat DOQ-vinene til en internationalt anerkendt vin. Vine lavet med traditionelle metoder, fra den manuelle høst, hvor hver drue nysgerrigt skæres fra vinstokken for at deponere den i huler for at kunne foretage et efterfølgende udvalg af coupage efter kriterierne fra deres ønolog, som kontrollerer alle faktorerne i druen, både i marken og i kælderen, for at opnå en fremragende kvalitet.

Dag for dag, med omsorg for jorden, vælger man de bedste druer. Bearbejder vinstokkene med den kærlighed og respekt, de fortjener, ligesom deres forfædre gav det videre til dem.

Solà Classic har samarbejdet med et team af unge professionelle, som med dedikation har formået at producere en ægte signaturvin, der dedikerer deres bedste blanding "Vinyes Josep" til Mr. Barceló, ejer og nuværende arving af Mas.

Den konstante søgen efter at overvinde og forbedre kvaliteten af ​​vinene, såvel som visionen om fremtiden for dem, der danner "Solà Classic"-familien, når et stort mål, kvalificeringen af ​​"økologiske druer" af Mas.

De druer, der bruges til at fremstille vinene, kommer udelukkende fra Mas, hvilket garanterer kvaliteten af ​​råvaren og derfor vinene fra Solà Clàssic. Vinstokkene er mellem 45 og 75 år gamle, hvilket sikrer dybden og karakteren af ​​vinene.

Takket være kvalificeringen af ​​"økologiske druer" fra 2009, åbnes op for et koncept for traditionel dyrkning, der respekterer miljøet.

Solà Classic-familien stoler på den traditionelle og økologiske metode til at vedligeholde Mas og afgrøderne, efterhånden som de er gået i arv fra en generation til en anden.

Sammen med denne kontinuerlige søgen efter forbedring og kvalitetsforbedring slutter ønsket om at genoprette Mas Hereu.

Barceló-familien, nuværende ejere af Mas Hereu, arbejder på at genoprette den til sin tidligere herlighed med den hensigt at etablere Solà Clàssic-vinkælderen i deres hjemland og sørge for skabelsen af ​​de nye Priorat-frugter genfødt fra moderjorden