3,9 vivino

Bodega Lan - Gran Reserva - DOC Rioja

225,00 kr
  • Køb 3 for 195.00 pr. fl. og spar 14%

 

"Good old Rioja"

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeRioja
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
DruerMazuelo, Tempranillo
God TilBløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød, Vildt
År2015
Alkohol13,5 %
Vivino3,9
18 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Denne elegante rødvin har en klar kirsebærrød farve og en mild duft af velintegrerede frugter og egetræ med noter af vanilje, kaffe og chokolade

tabs-icon2 Smag

Fyldig og velstruktureret smag, søde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet. Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.

Denne vin er hovedsageligt produceret af Tempranillo-druer og derudover Mazuelo, der er dyrket i Rioja-området i Spanien.

Vinen har været lagret 2 år på amerikanske og franske egetræsfade og minimum 3 år på flasken før frigivelsen.

Vingårdens hjemmeside HER - en lille video HER

Område og Producent

Det at lave vin på Bodega LAN følger et princip: Ekstrem respekt for druerne, bevaring af vingårdens karakteristiske træk i hver fase af gæring og modning, både på fadet og i flaske. Man håndterer hver tank enkeltvis baseret på den destination, den er tildelt. Sådan en respekt indebærer forberedelse, manuel udvælgelse, kreativitet, tradition og modernitet - alle disse elementer spiller en rolle i bestræbelserne på at blive bedre hver dag.

Et omhyggeligt egetræsvalg sammen med malolaktisk gæring i nye tønder omdanner deres druemost til hyggelige, fyldige og runde vine. Under modningsprocessen genindsætter de deres identitet på hver vin separat, ved brug af forskellige slags eg, samt en hybridtønde. En tønde man selv har fundet på. På Bodegas LAN føler man, at man er forpligtet til at fortsætte det omhyggelige arbejde til at teste, forbedre og undersøge hvert trin i produktionsprocessen.

På LAN arbejder man med verdens bedste egetyper, når det gælder modning af vinene. Den eg, man bruger, giver en unik og umiskendelig identitet til deres sortiment. Franske, amerikanske, russiske og hybride tønder (amerikanske stave og franske egetræer bygget i samme tønde) vælges og fornyes med jævne mellemrum for at deres vine får det bedste ud af hver slags træ.

Fransk eg kommer fra forskellige skove i det centrale Frankrig (Allier, Tronçais, Jupille ...) dets karakteristiske aromaer er, blød vanilje og chokolade. Amerikansk egetræ Fra Ohio og Missouri minder i sine aromaer om kakao og aromatiske urter. Russisk eg Fra Kaukasus og Adyghe-republikken. Denne type egetræ har duft og mere respekt for vinen. Hybrid tønder Som pionerer i brugen af ​​hybrid tønder, lavet med amerikanske egetræstænger og franske egetræshoveder, giver deres brug, deres vine en unik personlighed.