OLIVER'S EXQUISITO 1995 SOLERA

495,00 kr

 

"Sweet Mouth"

Vi får flere og flere rom hjem fra kultproducenten Oliver&Oliver fra Den Dominikanske Republik. Hidtil har det kun været i deres hjemland de har solgt deres fantastiske rom.

 

 

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol40 %
Beskrivelse

Her er der tale om en flot repræsentant for den Spansk/ Cubanske stilart, melasse baseret, kolonne destilleret rom fra Den Dominkanske Republik, lagret og blendet af Oliver & Olivers Cubanske “Roneros”.
Basen for denne rom er et destillat fra 1985, blendet med en moderrom, med en gennemsnitsalder på mellem 15-25 år, inden blanding er overført til solerasystemet.

Rommen leveres i en flot blå stofpose med guldtryk og bånd

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

I glasset
Denne rom har en meget frisk og frugtig duft, med et strejf af hindbær og sukkerrør. Flot komponeret rom med masser af karakter. Åbner med en lækker imødekommende smag af karamel og friske frugter efterfulgt af en behagelig krydret eftersmag. Vandt Guld i kategorien Premium (16 til 21 års lagring) på Rum kongressen i Madrid 2013.
Område og Producent
Der er tale om flot repræsentant for den Spansk/ Cubanske stilart, melasse baseret, kolonne destilleret rom fra Caribien, lagret og blendet af Oliver & Olivers Cubanske "Roneros" på Den Dominikanske Republik. Basen for de forskellige rom i denne serie er destillater fra henholdsvis 1995, 1990 og 1985 - disse er blendet med en moderrom, med en gennemsnitsalder på mellem 15-25 år, inden blanding er overført til solerasystemet.