OLIVER'S EXQUISITO 1990 SOLERA - DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

450,00 kr

 

"Sweet home"

Vi får flere og flere rom hjem fra kultproducenten Oliver&Oliver fra Den Dominikanske Republik. Hidtil har det kun været i deres hjemland de har solgt deres fantastiske rom. Hos Wineboutique er Exquisito serien den mest solgte rom. Det skyldes den gode søde smag og den flotte indpakning i stofpose.

TypeRom
Indhold i CL70
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol40 %
Duft

Duftindtrykket starter med en meget let duft af tobak, efterfulgt af sød vanilje og masser af citrusfrugt.

Smag

En meget velafbalanceret smag af karamelliseret æble, ristede nødder, egetræ samt fine hint af mokka.

Beskrivelse

Der er tale om flot repræsentant for den Spansk/ Cubanske stilart, melasse baseret, kolonne destilleret rom fra Caribien, lagret og blendet af Oliver & Olivers Cubanske "Roneros" på Den Dominikanske Republik. Basen for de forskellige rom i denne serie er destillater fra henholdsvis 1995, 1990 og 1985 - disse er blendet med en moderrom, med en gennemsnitsalder på mellem 15-25 år, inden blanding er overført til solerasystemet.

Se en lille video fra Oliver & Oliver HER OG HER

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

Hvad anmelderne siger

Vandt dobbelt Guld i kategorien Super Premium (over 21 års lagring) på Rum kongressen i Madrid 2013.

Område og Producent

Fra Cubas oprindelse i XIX århundrede etablerede familien Oliver sig i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, hvor den siden 1997 har produceret blandede rom under navnet Oliver & Oliver. Nu bliver rommene fra Panama og Trinidad blandet her. Oliver & Oliver eksporterer i øjeblikket deres produkter til USA, Jomfruøerne, Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Chile, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og Danmark. Virksomheden har fået ry for at producere premium rum i små nummererede og begrænsede udgaver. Kuban, Quorhum, Opthimus, Unhiq, Guantanamera og Cubanacan er nogle af dets mærker.