OLIVER'S EXQUISITO 1985 SOLERA - Den Dominikanske Republik

625,00 kr

 

"Oliver with a Twist"

Vi får flere og flere rom hjem fra kultproducenten Oliver&Oliver fra Den Dominikanske Republik. Hidtil har det kun været i deres hjemland de har solgt deres fantastiske rom.

Indhold i CL70
TypeRom
Alkohol40 %
Beskrivelse

Der er tale om flot repræsentant for den Spansk/ Cubanske stilart, melasse baseret, kolonne destilleret rom fra Den Dominkanske Republik, lagret og blendet af Oliver & Olivers Cubanske “Roneros”.
Basen for denne rom er et destillat fra 1985, blendet med en moderrom, med en gennemsnitsalder på mellem 15-25 år, inden blanding er overført til solerasystemet.

Rommen leveres med en flot blå stofpose med guldtryk og bånd

Oliver & Oliver hjemmeside HER  

I glasset
Kraftig duft af fad, rosin og krydderier. Utrolig kompleks og moden rom med en kraftfyldt smag af egetræ og fed bourbon vanilje. Eftersmagen er lang med en fornem balance mellem tørhed og fine noter af røg og chokolade. Vandt dobbelt Guld i kategorien Super Premium (over 21 års lagring) på Rum kongressen.
Område og Producent
Fra Cubas oprindelse i XIX århundrede etablerede familien Oliver sig i Santo Domingo, Den Dominikanske Republik, hvor den siden 1997 har produceret blandede rom under navnet Oliver & Oliver. Nu bliver rommene fra Panama og Trinidad blandet her.Oliver & Oliver eksporterer i øjeblikket deres produkter til USA, Jomfruøerne, Mexico, Guatemala, Honduras, Peru, Chile, Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland og Danmark. Virksomheden har fået ry for at producere premium rum i små nummererede og begrænsede udgaver.Kuban, Quorhum, Opthimus, Unhiq, Guantanamera og Cubanacan er nogle af dets mærker.