COMPAÑERO - RON PANAMA - EXTRA AÑEJO

315,00 kr

 

"PAN,PAN PAN"

 

Vores bedst sælgende panamanske rom er fra Companero serien. En rom som tages til Danmark og færdigmodnes her.

TypeRom
Indhold i CL70
LandPanama
Alkohol54,1 %
12 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Tung mørk chokolade, varm creme og note af citrus

tabs-icon2 Smag

Næsten som "mini muh" chokolade og med noter af kakao.Denne rum er markeret af fadene med en smule orange, men chokolade noterne skinner mest ud af det.

Beskrivelse

Hvad gør Panamansk rom anderledes end andre rom fra Caribien eller Mellemamerikanske lande? Kan lokale sukkerrør overføre et identificerbar terroir?

Der findes forskellige vejrmønstre og der skaber en umiskendelig terroir. Panama har et unikt klima kaldet Arco Seco eller Dry Arch, der er defineret af områdets mangel på sommerregn. "Sammenslutningen af ​​luft fra Stillehavet med varme fra Caribien skaber et mikroklima af stabil temperatur og fugtighed. Dette er vigtigt for at kontrollere aldringsprocessen og - selvfølgelig - sukkerrørshøsten." Klima stabilitet giver mulighed for præcise beregninger af rommens evolution eller dens modning.

Compañero Ron Panama Extra Añejo er den tredje rom i Compañero serien, som er en serie af produkter fra det danske firma 1423, hvor smag, kompleksitet og finish er ultimative nøgleord

Område og Producent

Compañero-serien fra 1423

Compañero er det spanske ord for en ledsager, og det indrammer denne serie af produkter fra det danske romfirma 1423, hvor smag, kompleksitet og finish er ultimative nøgleord. De tre første produkter, Ron Gran Reserva, Ron Elixir Orange og Ron Panama, er fra Trinidad, Jamaica og Panama. - Se dem HER

Panama officielt kaldet Republikken Panama, er et land i Mellemamerika. Panama afgrænses af Costa Rica og Colombia. I 1903 blev Panama uafhængig af Colombia.

Selvom Panama for det meste er kendt for sin kanal, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet, har de meget mere at tilbyde, for eksempel nogle gode rums, delvis takket være landets rigdom af sukkerrør, som bidrager til Panamas lager af rom .

Hvis du kigger nærmere på Panama og deres vejrforhold, giver det mening, hvorfor Panama er et godt sted at fremstille rom. Rundt om i byen Pesé findes forskellige vejrmønstre, og det skaber en umiskendelig terroir. De har et unikt klima kaldet Dry Arch, defineret af områdets mangel på sommerregn. Et mikroklima med stabil temperatur og luftfugtighed skabes med sammenflødet af luften fra Stillehavet og varmen fra Caribien. Denne klimastabilitet tillader nøjagtige beregninger om romens udvikling, når den ældes.