Age Verification Agree

byder velkommen

Du skal være fyldt 18 ar for at købe varer indeholdende alkohol hos wineboutique.dk

Beklager, vi tillader kun salg af alkohol til personer over 18 år.

Vin & Spiritus - smagninger/foredrag

Vinforedragene & smagningerne har vi beskæftiget os med i mange år, og disse tager udgangspunkt i en bred uddannelse indenfor vin. Erfaringen er kommet til ved mange rejser, praktisk arbejde og utallige foredrag.
I stedet for stort opsatte PowerPoint shows, bestræber vi os på at foredragene er nærværende og interaktive.
Fra første minut er det vigtigt, at deltagerne føler, at de er med i foredraget, og smagninger kommenteres ikke bare af os, men af deltagerne selv. Foredraget skal derfor være personligt og vedkommende, usnobbet og enkelt.
Ingen opgave er for lille, måske for stor, og selv om vi har afholdt vinsmagning og foredrag for 300 deltagere, forsøger vi at arrangere disse i rammer, så vi ikke viger fra vores ovenstående principper.
Opgaven sætter ej begrænsningerne, begrænsningerne sættes som en opgave.

Smagerum%20hos%20WineboutiqueHvem%20er%20Wineboutiquevinsmagningsbillede45412803_1965075593785724_2080983337916170240_nIMG_1278IMG_1985Rom%20%26%20ginsmagning%20hos%20Dansk%20Revision%20(2)IMG_1978

Vi har også mulighed for at tilbyde Vin, Rom, Gin & Whisky smagninger i egne lokaler.
I vores hyggelige Wineboutique. Lokalerne er rustikke, stemningsfyldte og med masser af historie. Over 100.000 fl. og mange udstillinger er der at finde.
Vi bor på Faurskovvej 21 – 8370 – Hadsten, på en dejlig gård med udsigt til forrygende natur og heste. Du kan faktisk følge livet i stalden igennem store koøjer som vi har isat i muren som adskiller dyr og mennesker.

Vi har haft mange temaer igennem tiden. ”Landskamp mellem USA og Frankrig” — Slaget om Vogeserne — verdens bedste druer — Cru smagninger fra Bordeaux — Vine fra den 3 verden, portvins-aftener og meget meget mere. Det gælder om at være på beatet og senest har det været populært at lave ”LADIES NIGHT” og dette vidunderlige tema er blevet en fast bestanddel af vores temasortiment.
Til Rom, Gin & Whisky smagninger, har vi tit gæstende foredragsholder og i samarbejde med vedkommende, aftaler vi forskellige temaer og priser.
Alle disse arrangementer fortæller vi om på Nyhedsbrevene, som du kan tilmelde dig på forsiden.
Hør meget gerne nærmere om disse interessante smagninger & foredrag. Skriv til os her på siden eller på vores facebook side, wineboutique.dk. Du må meget gerne ringe os. Vi sidder altid klar ved vores telefoner…

Få et uforpligtende tilbud på private smagning i Wineboutique eller ”ude i byen” – Skriv eller ring – info@wineboutique.dkTlf: 4220 6066