Vin & Spiritus - smagninger/foredrag

Vinforedragene & smagningerne har vi beskæftiget os med i mange år, og disse tager udgangspunkt i en bred uddannelse indenfor vin. Erfaringen er kommet til ved mange rejser, praktisk arbejde og utallige foredrag.
I stedet for stort opsatte PowerPoint shows, bestræber vi os på at foredragene er nærværende og interaktive.
Fra første minut er det vigtigt, at deltagerne føler, at de er med i foredraget, og smagninger kommenteres ikke bare af os, men af deltagerne selv. Foredraget skal derfor være personligt og vedkommende, usnobbet og enkelt.
Ingen opgave er for lille, måske for stor, og selv om vi har afholdt vinsmagning og foredrag for 300 deltagere, forsøger vi at arrangere disse i rammer, så vi ikke viger fra vores ovenstående principper.
Opgaven sætter ej begrænsningerne, begrænsningerne sættes som en opgave.

vinsmagninger

Arrangementerne

Wineconsult har også mulighed for at tilbyde Vin, Rom, Gin & Whisky smagninger i egne lokaler.
I vores hyggelige Wineboutique, omgivet af de mange flasker vin & spirituoser og med en nyttig bar, kan vi opvarte op til 25 gæster og fra 2017 35 gæster i vores nye showroom, som bliver i samme hyggelige og rustikke stil som butikken.
Vi bor på Faurskovvej 21 – 8370 – Hadsten, på en dejlig gård med udsigt til forrygende natur og heste. Du kan faktisk følge livet i stalden igennem store koøjer som vi har isat i muren som adskiller dyr og mennesker ????

Vi har haft mange temaer igennem tiden. ”Landskamp mellem USA og Frankrig” — Slaget om Vogeserne — verdens bedste druer — Cru smagninger fra Bordeaux — Vine fra den 3 verden, og meget meget mere. Det gælder om at være på beatet og senest har det været populært at lave ”LADIES NIGHT” og dette vidunderlige tema er blevet en fast bestanddel af vores temasortiment.
Til Rom, Gin & Whisky smagninger, har vi normalt gæstende foredragsholder og i samarbejde med vedkommende, aftaler vi forskellige temaer og priser.
Alle disse arrangementer fortæller vi om på Nyhedsbrevene, som du kan tilmelde dig HER
Hør meget gerne nærmere om disse interessante smagninger & foredrag. Skriv til os her på siden eller på vores facebook side, wineboutique.dk. Du må meget gerne ringe os. Vi sidder altid klar ved vores telefoner…

VIL DU BESTILLE ET FOREDRAG?
KONTAKT OS OG HØR MERE
Priser og betingelser

For et almindeligt foredrag inkl. smagning, faktureres 800,- kr. ex. moms pr time + 4,50,- kr. ex. moms pr. km. beregnet fra byen Hadsten.
Til et sådan foredrag tilsendes materiale, idéer og evt. vinprøver. Herefter afsendes der fra Wineconsult en ordrebekræftelse.
Skal Wineconsult, udover foredraget, håndtere resten af arrangementet – såsom idéer, vine, glas, brød, mv., udarbejdes et separat tilbud i samarbejde med dig.
Wineconsult/Wineboutique har egne vine (se disse vine i web-boutique) og de kan selvfølgelig indgå i enhver smagning, og findes der efterfølgende mulighed for salg af disse, vil et nedslag i prisen kunne komme på tale.