EMPEROR RUM PRIVATE COLLECTION - CHÂTEAU PAPE CLÉMENT WINE FINISH

995,00 kr

 

"My wish"

Rom fra den tidligere franske koloni er sædvanligvis ret unikke. man bruger nemlig tit en blanding af sukkerrørsmelasse og sukkerrørsjuice, hvilket giver en helt speciel karakter.

TypeRom
Indhold i CL70
LandMauritius
Alkohol40 %
3 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

 tung og kompleks smag af røde bær og rigt egetræ. Det er en frugtig og voluminøs rom.

Beskrivelse

Emperor Rum er destilleret og modnet på Mauritius, og produceret på en blanding af sukkerrørssaft og sukkerrørsmelasse. I denne romserie blander man altså stilarterne, hvilket skaber en helt speciel smagskombination, som sjældent ses i romverdenen. 

Emperor Rum Private Collection Château Pape Clément Finish er en sødmefuld og mørk rom, slutteligt modnet på tønder som tidligere er blevet brugt til den eksklusive Château Pape Clément fra Bordeaux - tappet ved 42 % alkohol. Den særlige finish på rødvinsfade giver en tung og kompleks smag af røde bær og rigt egetræ. Det er en frugtig og voluminøs rom.

Traditionel rom møder landbrugsrom - det bedste fra to verdener i et rødvinsfad.

Rommen kommer i smuk æske og stofpose og er derved en fantastisk gaveidé

Se deres hjemmeside HER - Hvad er Mauritius? SE HER 

Område og Producent

Emperor Rum er en blanding af mauritiske modnet rom, der stammer fra destillation af ren og frisk sukkerrørsaft og melasse. Mærket tager sin unikhed fra mauritisk jord, klima og traditionel know-how. Enkelte udgaver er på ren melasse eller som Rum Agricole

Den forbløffende palet af farver og smag er resultatet af en kompleks blanding af friskpresset sukkerrør, ristede eksotiske frugter og blomster, der slutter med peber og krydderier i den typiske mauritiske tradition.

Emperor Rum har en intim forståelse af karakteren af ​​hver af deres modnede rom og ved, hvordan man kan forbedre hver ingrediens. Man lægger nøje vægt på kvaliteten af fadene, og dybden af ​​dygtighed, dedikation og viden om rom. Deres unikke rom-blandinger ergennemsyret af øens historie og er både en kunst og en videnskab. I dag er Emperor Rum vogter af en ekstraordinær arv og kan bestemt betragtes som en autoritet til blanding af gamle rom.

Den specifikke kombination af Mauritius vulkanske jord, mikroklima og højde skaber den perfekte tilstand for de fineste rom. Den historiske udvikling af romindustrien i Mauritius er lige så værdsat som i Caribien eller Sydamerika. Desuden gør firmaets traditionelle og moderne teknikker, sammen med deres master blender's perfekte ekspertise inden for produktion og ældningsproces, dem i stand til at producere den bedst smagende mauritiske rom.

Sukkerrør blev introduceret fra Java i Mauritius under den hollandske periode (1598-1710), hovedsageligt for at producere en alkoholholdig drik gennem gæring. Under sin tjeneste i det 18. århundrede var den franske regering, Bertrand-François Mahé de Labourdonnais, den første til at støtte udviklingen af ​​romindustrien i Mauritius.

Fra 1810 blev Mauritius en britisk koloni og omdannede sig gradvist til en plantageøkonomi med sukkerrør som den primære afgrøde. Senere, i 1852, blev Dr. Pierre Charles François Harel hjernen bag begrebet romdestillation på øen. Mauritius er nu hjemsted for seks destillerier, 

Det er den unikke tilknytning til den pleje, man lægger i sukkerrørsdyrkning, og den præcision, man investerer i deres destillationsprocesser, der indpodede firmaets uovertrufne ægthed og originalitet i deres rom.

I øjeblikket repræsenterer traditionel rom omkring 90% af verdens romproduktion. Mauritius er et af de få lande, der producerer både traditionelle rum og rum agricole. Mauritianske destillerier har investeret i begge metoder til romproduktion, nemlig Pot-still og Column-processerne.

Efter destillation opbevares rommen på franske og amerikanske egetønder, mens andre firmaer interessenter har investeret i sherry- og Sauternes-fade for at skabe nye typer rom. Hvad angår Emperor Rum, valgte man at udtrykke sin unikke smag og solfyldte buket i egetønder.

Emperor Rum er for det meste lavet af modnede traditionelle rom, der stammer fra destillationen af ​​ren og frisk sukkerrørsaft og melasse.