ARMAGNAC DE MONTAL 1977 - I FLOT TRÆKASSE MED ÅRGANG OG NAVN

1.395,00 kr

 

"Je suis 77"

Armagnac går sin sejersgang over hele verden. Kunderne og nyderne af disse dråber, kan godt lide at der er årgang på og at Armagnac er knap så stringent som Cognac, men tit mere frugtig og tilgængelig.

Denne vidunderlige drik er fra årgang 1977 og kom først på flaske 40 år senere. Helt nøjagtig d. 5 maj 2017

TypeArmagnac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeArmagnac
År1977
Alkohol40 %
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Smagen er stadig dejlig frugtig og slet ikke sprittet.

Beskrivelse

Compagnie des produits de Gascogne tilbyder en række velsmagende og raffinerede terroirprodukter. Fra destillation til aldring i kælderene inviterer Armagnacs de Montal dig til at nyde de uforlignelige rigdomme af denne ekstraordinære Armagnac.

Armagnac laves ved at destillere mosten af druer 1 gang (ikke 2 gange, som f.eks. i Cognac). Den alkohol, som man laver, kaldes ikke Armagnac (den kan først kaldes Armagnac efter 3 års fadlagring), men kaldes “eau-de-vie” og har en alkoholprocent på 52 til 60. Destillationen løber uafbrudt fra november/december til slutningen af marts. Se flere af vores Armagnacs HER

"Les Pieces", en Armagnac 400-liters egetræs tønde, er hugget ud af de hundrede år gamle hvide egetræer fra de lokale Monlezun og Frêche skove. Denne eg giver en stor typicitet og den bedste modning til en enestående eau-de-vie. Fordampningen af ​​eau-de-vie, poetisk kaldet "Angels share" finder sted i Montals kældre, hvilket muliggør en naturlig reduktion af Armagnac. En permanent udveksling finder sted mellem brandy, egefibre og luft.

OBS: Vi kan skaffe Amagnac fra næsten alle årgange fra 1888 og frem til idag. Kontakt os venligst med dine ønsker eller spørgsmål.