4,3 vivino

Quinta De Ventozelo - Late Bottled Vintage 2014

249,00 kr

 

"Not too Late"

Late Bottled Vintage-vintage (ofte omtalt som LBV) var oprindeligt vin, der havde været bestemt til aftapning som vintageport, men på grund af manglende efterspørgsel, blev efterladt i tønderne eller fadene længere end planlagt. 

TypeHedvine, Portvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandPortugisisk
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig
God TilBløde Oste, Chokolade/konfekt, Skimmel Ost
År2014
Alkohol20 %
Vivino4,3
1 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Et komplet arsenal af tørret frugt, mørk chokolade, kirsebærlikør, solbærblad, mynte og en saftig, ren og magtfuld eftersmag. En kæmpe blandt LBV'er!

Beskrivelse

LBV vine er til portvinsnyderen der gerne vil nyde en vintage port uden at skulle gemme den i mange mange år. De flere år i fadene gør at vinen modnes hurtigere.

Quinta de Ventozelo er én af de ældste quintaer i Douro. Paradisisk beliggenhed og perfekte marker. I henved to århundreder har markerne og quintaen lagt druer til andre huses storhed – men nu har man besluttet selv at lave vinene på baggrund af hvad der vel nok er noget af det bedste råmateriale, Portugal overhovedet kan levere. Det bevises i allerhøjeste grad i husets bordvine, hvor kvalitetsniveauet ligger i landets absolutte top.
En kæmpe blandt LBV’er!

På opfordring kan du få portvinen i en flot trækasse

Se en lille video fra vingården HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 5% af alle vine i verden
Område og Producent

Quinta de Ventozelo er én af de ældste quintaer i Douro. Paradisisk beliggenhed og perfekte marker. I henved to århundreder har markerne og quintaen lagt druer til andre huses storhed - men nu har man besluttet selv at lave vinene på baggrund af hvad der vel nok er noget af det bedste råmateriale, Portugal overhovedet kan levere. Første årgang var 1998 og siden da er det kun gået fremad. Ét af det gamle hæderkronede Douro-områdes bedste køb.

maxresdefault