BRASSERIE LA CHOULETTE - BIERE DE NOEL - (juleøl 0,75cl.)

85,00 kr
  • Køb 3 for 75.00 pr. fl. og spar 12%

 

"Glade Jul"

En dejlig fransk juleøl i stor størrelse med stor smag. Er ypperlig til den danske julefrokost

TypeØl
Indhold i CL75
LandFransk
FyldeFrugtig, Fyldig, Let Sødlig
Alkohol7 %
87 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Pænt beige skum og maltet frugtig duft

tabs-icon2 Smag

Smagen er sødlig med en del frugt af mørke bær og lidt gær og mørk karamel sekunderet af en aromatisk krydret humle med et touch af salte lakridsnoter, som bliver hængende i eftersmagen. Øllet er velafbalanceret vinøst og ret fyldigt med et lidt ubestemmeligt varmede julekrydderi, som slår en udmærket højtidsstemning an. De høje procenter føles bestemt ikke i smagen.

Beskrivelse

En eminent oplevelse fra Normandiet. Fyldig og intens kastanjebrun juleøl, med smagsnoter af malt, karamel, kaffe, lakrids og brændt sukker. Selv med relativt høj alkoholprocent og fyldig maltkrop, er det stadig en behagelig og relativ let øl, der passer glimrende til julens retter, risengrød, and, flæskesteg osv.

Hvad anmelderne siger

89 points Ratebeer
Stronger, fuller flavored version of the classic bière de garde. The New York Times (your Paper of Record) just anointed this beer the ultimate bière de garde, and rightly so. It’s a rich, rare treat from one of France’s old guard craft breweries. Be there or be square.

Område og Producent

La Choulette er grundlagt i 1885, og drives i dag som dengang i en meget gammeldags og traditionel “bondegårdsstil”. Specialiteten er de såkaldte Bières de Garde, der er fyldige, rige øl, der endda kan blive bedre ved lagring. Det lille bryggeri drives af Alain Dhaussy og hans kone Martine. Alain har haft bryggeritraditionen tæt på sig gennem hele livet – hans bedstefar var nemlig også brygger på La Choulette. I slutningen af 1970‘erne købte Alain selv bryggeriet og har siden ført det videre i den gamle traditionelle stil, der har gjort bryggeriet kendt som et af Frankrigs allerbedste.