3,5 vivino
Sælges kun i butikken

Take Root Shiraz - Kingston Winery - South Australia

59,50 kr

 

"The handcrafted"

Ved vores seneste arrangement med Wineboutiques smagepanel, som består af kunder, blev vinene fra Kingston Winery og deres Shiraz og Chardonnay bedømt sådan: BARE KØB. 4 stjerner med pil op. Vi har valgt en særdeles skarp pris på vinene, da vi anbefaler dem til fester, hvor maden er fra buffet og disse vine egner sig perfekt til de forskellige smagsretninger en buffet kan have.

KunibutikJa
TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
OmrådeSouth Australia
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerSyrah/Shiraz
God TilGrillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2020
Alkohol13,5 %
Vivino3,5
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en skøn rødvin med flot farve og delikat frugtduft. Utrolig elegant smag af modne bær, sorte oliven og lakrids samt et strejf af krydderier. 

tabs-icon2 Smag

Vinen har samtidig god frugtintensitet, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

Overvejende hentet fra vingårdens hjemregion RIVERLAND South Australia, disse vine er rygraden i mange australske vine rundt om i verden. Med livlige farver, lyse og tydelige frugter såvel som bløde tanniner, er de det klare valg til dagligdags drikkevine, samt vine til festen, især på grund af det brede udvalg af tilgængelige stilarter og sorter.

En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

Område og Producent

TAKE ROOT SHIRAZ laves af en Australiens største vingårde. Nemlig Kingston Winery, som ligger i South Australia. De laver vin fra en halv snes forskellige vingårde og har hundredevis af ansatte.

Deres store portefølje af vinmarker sikrer, at man tilbyder et bredt udvalg af vine, hver årgang med ægte regionalitet og personlighed, fremstillet og modnet af deres moderne vingård.