Skotlander White rum

369,00 kr

 

'Den første'

SKOTLANDER ROM. Vi beder dig huske navnet. Et navn på en rom, som du for altid vil huske. En lille dansk producent, der allerede har taget rom verden med storm. Vi er stolte over at må sælge Anders Skotlanders rom i Wineboutique.dk.

Indhold i CL50
TypeRom
DyrkningsmetodeØkologisk
6 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Skotlander White har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

Beskrivelse

De første flasker I 2013 startede romeventyret i Danmark. Vi brugte over et halvt år på at udvikle opskriften, finde de rette råvarer og lave vores design.
I april 2014 var vi helt klar og lancerede Rum I med en vis ærefrygt.
Rommen er destilleret på pot still udfra en sydamerikansk sukkerrørmelasse og vand fra egen boring i Nordjylland.
Grundet det danske klima fermenterer rommen i op til 10 gange så lang tid som traditionelle rom, hvilket giver mange flere smagsnuancer.
Skotlander White bruges til premium cocktails eller nydes alene i glasset.
ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

 Skotlander hjemmeside

Se video fra rombunkeren HER

Hvad anmelderne siger

The RumXP Tasting Competition i Miami 2015 – GOLD / BEST IN CLASS

Concours Mondial de Bruxelles – Spirits Selection 2015 – Silver

Område og Producent

Rum I er en lys rom, der tog anmelderne med storm og efterfølgende vandt over 5 internationale priser, blandt andet guldmedalje i Miami og Berlin, sølvmedalje i New York og San Francisco samt prisen som verdens bedste premium romdesign. Det er en limited edition i bare 1.000 flasker. Og hvorfor nu det? Fordi vi ikke vil blive en romfabrik. Alle vores rom skal laves med kærlighed. Hellere få flasker i en enorm høj kvalitet end det modsatte. Havtorn og lakrids. Eventyret var i gang og vi lavede en masse rom vi lagde på egetræsfade.

Den rom kommer vi tilbage til, for det tager nemlig tid at modne rom. I ventetiden lavede vi to “spiced rum” (altså rom der ikke lagrer på egetræsfade, men på anden måde får smag). Rum III lagres på havtorn og Rum IV lagres på lakridsrødder, begge varianter blev også lavet i bare 1.000 flasker. De blev en kæmpe succes og det nordiske udtryk i vores rom, blev populært i hele verden. Rum III med havtorn vandt blandt andet guldmedalje i Miami i 2015 og sølvmedalje i San Francisco. Egetræ giver sødme og farve

Vi mangler jo Rum II tænker du. Korrekt. Den blev så lanceret i oktober måned 2015, vi har ikke gjort et stort nummer ud af det, for det blev til bare 77 flasker. Vi har også lagt 400 liter rom på gamle egetræstønder på træskonnerten Mira bygget i 1898, den rom får navnet Rum V og lanceres først i sommeren 2016. Så har vi været igennem alle limited Skotlander Rum, altså begrænset antal flasker til en lidt højere pris. I april 2015 lancerede vi en helt ny rom, Skotlander White, den er ikke limited, selv om de fleste af verdens romproducenter nok ville grine af os, hvis de ved vi kun laver 1.200 flasker i hvert batch. Skotlander White minder i smag om Rum I, men er lidt mere tilgængelig, faktisk vandt den Best In Class i Miami 2015, altså blev den kåret til den bedste rom i verden i sin kategori. Vi var helt vildt glade. I oktober 2015 lancerede vi Skotlander Whites storebror. Samme rom har ligget på små egetræsfade og givet sødme og farve, den kalder vi Skotlander Cask. Faktisk var vi ikke alene om at udvælge den. 500 danske romdrikkere hjalp i en stor blindsmagning med at vælge netop den rom som deres favorit.