GREAT DANE RUM - ANDERS SKOTLANDER

335,00 kr

 

"Dog Barks"

SKOTLANDER ROM, er efterhånden et kendt rom navn og så er det oven i købet dansk. Anders Skotlander, som er kendt indenfor radio & tv, har på kort tid placeret sig på rom himlen. Medaljerne hagler ned over hans forskellige rom…

TypeRom
Indhold i CL70
LandDansk
Alkohol40 %
17 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

GREAT DANE RUM har lækre noter af brændt sukker, vanilje, muscovadosukker og et strejf af kokos

Beskrivelse

GREAT DANE RUM laves af Skotlander i Nordjylland. På ture i Caribien har Anders Skotlander udvalgt unikke egetræsfade på fem af de bedste destillerier, alle lagret mellem 3 og 8 år. Derefter er de sendt til Nordjylland og blendet og fadlagret yderligere på gamle Skotlander-fade. 

Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse.Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse.• Destilleret på melasse (Barbados, Guatemala, Den Dominikanske Republic, Jamaica og Panama)• Lagret op til 8 år i troperne på ex bourbon-tønder• Blended på gamle Skotlander Rum tønder og cask finish i Nordjylland• Justeret med en smule muscovadosukker• Kun 1.000 flasker per batch.

Se Skotlander hjemmeside HER

Se en skøn video om rom fremstilling hos Skotlander HER

Område og Producent

Anders Skotlander siger:

"I 2013 startede romeventyret i Danmark. Vi brugte over et halvt år på at udvikle opskriften, finde de rette råvarer og lave vores design. I april 2014 var vi helt klar og lancerede Rum I med en vis ærefrygt. Rum I er en lys rom, der tog anmelderne med storm og efterfølgende vandt over 5 internationale priser, blandt andet guldmedalje i Miami og Berlin, sølvmedalje i New York og San Francisco samt prisen som verdens bedste premium romdesign. Det er en limited edition i bare 1.000 flasker. Og hvorfor nu det? Fordi vi ikke vil blive en romfabrik.

Alle vores rom skal laves med kærlighed. Hellere få flasker i en enorm høj kvalitet end det modsatte. Havtorn og lakrids: Eventyret var i gang og vi lavede en masse rom vi lagde på egetræsfade. Den rom kommer vi tilbage til, for det tager nemlig tid at modne rom. I ventetiden lavede vi to “spiced rum” (altså rom der ikke lagrer på egetræsfade, men på anden måde får smag). Rum III lagres på havtorn og Rum IV lagres på lakridsrødder, begge varianter blev også lavet i bare 1.000 flasker. De blev en kæmpe succes og det nordiske udtryk i vores rom, blev populært i hele verden. Rum III med havtorn vandt blandt andet guldmedalje i Miami i 2015 og sølvmedalje i San Francisco. Egetræ giver sødme og farve. Vi mangler jo Rum II tænker du. Korrekt. Den blev så lanceret i oktober måned 2015, vi har ikke gjort et stort nummer ud af det, for det blev til bare 77 flasker.

Vi har også lagt 400 liter rom på gamle egetræstønder på træskonnerten Mira bygget i 1898 og den rom får navnet Rum V og lanceres først i sommeren 2016. Så har vi været igennem alle limited Skotlander Rum, altså begrænset antal flasker til en lidt højere pris. Verdens bedste rom: I april 2015 lancerede vi en helt ny rom, Skotlander White, den er ikke limited, selv om de fleste af verdens romproducenter nok ville grine af os, hvis de ved vi kun laver 1.200 flasker i hvert batch. Skotlander White minder i smag om Rum I, men er lidt mere tilgængelig, faktisk vandt den Best In Class i Miami 2015, altså blev den kåret til den bedste rom i verden i sin kategori. Vi var helt vildt glade. I oktober 2015 lancerede vi Skotlander Whites storebror. Samme rom har ligget på små egetræsfade og givet sødme og farve, den kalder vi Skotlander Cask. Faktisk var vi ikke alene om at udvælge den. 500 danske romdrikkere hjalp i en stor blindsmagning med at vælge netop den rom som deres favorit.

GREAT DANE RUM laves af Skotlander i Nordjylland. På ture i Caribien har Anders Skotlander udvalgt unikke egetræsfade på fem af de bedste destillerier, alle lagret mellem 3 og 8 år. Derefter er de sendt til Nordjylland og blendet og fadlagret yderligere på gamle Skotlander-fade. 

Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse.Du får altså det bedste af to verdener: En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse.• Destilleret på melasse (Barbados, Guatemala, Den Dominikanske Republic, Jamaica og Panama)• Lagret op til 8 år i troperne på ex bourbon-tønder• Blended på gamle Skotlander Rum tønder og cask finish i Nordjylland• Justeret med en smule muscovadosukker Kun 1.000 flasker per batch.