3,8 vivino

Cantina Borga - Prosecco Moscato Dolce - Doc Treviso - Veneto - (vegan certified)

125,00 kr
  • Køb 3 for 99.95 pr. fl. og spar 21%

 

"Prosecco Moscato"

Pink, boblende og sød. Ja det er der rigtig mange der godt kan lide. Er fuldkommen genieal til både aperitif, dessert eller på terrassen en varm sommerdag. Når det samtidig er suveræn kvalitet for pengene, ja så jubler I.

TypeMousserende
Indhold i CL75
Dyrkningsmetodebio. øko, veganer
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Sød
DruerMuscat
God TilAperitif, Chokolade/konfekt, Dessert, Frugt, Salat, Skaldyr
Alkohol7 %
Vivino3,8
95 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

duftende noter af kirsebær, hindbær og tabacchina fersken efterfulgt af citrus og foreal duft af appelsinblomst

tabs-icon2 Smag

I smagen kommer der frugtig bær og en delikat sødme.

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge sine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Borga ejer 33 hektar vinmarker, der ligger 6 meter over havets overflade på sletten i kommunen Chiarano, hvor jorden består af sand, ler og silt. Vingården er kendetegnet ved små grunde dedikeret til dyrkning af valnødder og popler.

Man dyrker et generøst land, rig på vand og mineraler som bor, fosfor og kalium, som Piave-floden og dens bifloder altid har leveret. Planter gror langs bredden af ​​Livenza-floden, der krydser vingårdens territorium, som er omgivet af gamle skove som Olme i Cessalto.

Efter en 12-timers kryomaceration i kontakt med skindene udføres en blød presning. Den anden gæring finder sted i autoklave direkte fra mosten (ved en kontrolleret temperatur og som kaldes Charmat meoden), dette gør det muligt at bevare druernes primære aromaer. En yderst vellavet sød rosé på den populære Moscato drue.

Vingårdens hjemmeside HER 

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret, mnt på den måde, at deres vine virkelig smager af druens typicitet. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.