3,9 vivino

Champagne Quenardel - Reserve Brut - Montagne de Reims

350,00 kr

 

"The best value"

Fra det lille vinhus i Champagne, Quenardel & Fils har vi fået deres reserve brut. En stille perle med stor smag.

TypeChampagne, Mousserende
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeChampagne
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerChardonnay
God TilAperitif, Fisk, Skaldyr
Alkohol12 %
Vivino3,9
2 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

En ægte reference for huset, den aromatiske palet og elegance af denne vin markerer Quenardel-stilen. Dens næse er meget fin med noter af hvide blomster og citrusfrugter. Dens friskhed og præcision gør den til den ideelle ledsager til en aperitif.

Beskrivelse

Quenardel-champagneserien er en smuk, smuk fortolkning af det geniale terroir i Grand Cru-byen Verzenay i Montagne de Reims. Hvidkridtede marker i skyggen af bjergene og håndholdt vinmageri af Nadine Gublin i kælderen. Det er familien Labruyère, der har overtaget det flere hundrede år gamle familiedomæne og ambitionen er at lave best buy-champagne, der leverer topkvalitet til menneskepris.

Vinificering:

Fraktioneret presning efter reglerne i Champagne-metoden, efterfulgt af bundfældning, alkoholisk gæring i karret og malolaktisk gæring, før den hviler i karret i et par måneder til trækning og anden gæring. Hustes vine drager fordel af langvarig modning med mindst 3 år i kælderen.

Se vinhusets hjemmeside HER - Se en video fra Champagne HER

Hvad anmelderne siger

2 guldmedaljer af Gilbert & Gaillard

gilbert & amp; medalje Gaillard

Område og Producent

Oprindelsen til godset dateres tilbage til det 19. århundrede med opførelsen af ​​dets storslåede hvælvede kældre i 1820 og produktionen af ​​godsets første flaske champagne af Alfred Ravez i 1863. Ravez-familien var den første familie, der ejede godset.

En Ravez-pige giftede sig med en Quenardel lige før Anden Verdenskrig, inden hun fødte i 1938 Francis Quenardel, der sluttede sig til sin far i Verzenay i 1956 for at arbejde sammen med ham på kun 60 hektar vinstokke. Champagne Quenardel et Fils blev født ...

Han overtog endeligt i 1965 efter at have plantet vinstokke på mange kvalitetsjorde omkring Reims for endelig at nå op på 7 hektar. Francis købte huset i Place Carnot og kældre i 1989 af sin fætter Jean-François Ravez. En af hans tre døtre, Christel, giftede sig med Jean-Christophe Faucomprez i 1980'erne, og parret overtog den nuværende ejendom og dens 7 hektar i 1993. 21 år senere overlod familien Quenardel-Faucomprez nøglerne til sine terrasser til Labruyère-familien. .

En af de traditioner, som man forsvarer, er den langvarige modning af alle deres cuvéer. Eksempelvis forlader deres vin først kælderen efter 5 års stille hvile i deres historiske kældre.

I dag ønsker man at bringe dette område blandt eliten inden for Champagne Harvesters-Handling ved at kombinere traditioner, banebrydende vinfremstilling og plotvalg, der fremhæver hver af deres vinmarker.