3,8 vivino

Jean Pernet Champagne - "Tradition"

350,00 kr

 

"Le Champ"

Fra Jean Pernets kalkrige vinmarker i Epernay produceres denne publikumsvenlige og uhyre pleasende Champagne, hvor man virkelig får meget Champagne til prisen.

TypeChampagne
Indhold i CL75
LandFransk
OmrådeChampagne
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerChardonnay, Pinot Meurnier, Pinot Noir
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
Alkohol12,5 %
Vivino3,8
29 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Den lysgule farve efterfølges af en elegant duft med noter af gule æbler, pære, nødder og hvide blomster

tabs-icon2 Smag

I smagen er den afrundet med en lækker og elegant mousse samt en forfriskende middellang eftersmag.

Beskrivelse
Champagne-huset Jean Pernet ligger i Mesnil Sur Oger i hjertet af Champagne. Vingården har været i familiens eje gennem generationer og er i dag på næsten 40 hektar med marker i flere kommuner. Generation efter generation har bidraget aktivt i udviklingen af såvel vingården som egenproduktionen. Vinstokkene er gennemsnitligt over 30 år gamle, og der høstes manuelt. Vinifikation og opbevaring sker i temperaturregulerede kældre, og vinene sælges dels på hjemmemarkedet og dels i mange andre lande både i og uden for Europa.

Fra Jean Pernets kalkrige vinmarker i Epernay produceres denne publikumsvenlige og uhyre pleasende Champagne, hvor man virkelig får meget Champagne til prisen. Der er tale om Jean Pernets intro-Champagne, som er omkring to år undervejs. Den lysgule farve efterfølges af en elegant duft med noter af gule æbler, pære, nødder og hvide blomster. I smagen er den afrundet med en lækker og elegant mousse samt en forfriskende middellang eftersmag. Det er en charmerende, afbalanceret og vanedannende Champagne, der med dens afrundede stil er en imponerende intro-Champagne til folk, der gerne vil lære mere om Champagne-områdets unikke kvaliteter.

Se teknisk produktionsark HER  - Se husets hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
bronze-decanter-150x150
silver-decanter-150x150
Område og Producent

Hver flaske fra Maison Jean Pernet er en fortælling om hårdt arbejde, elegance, håndværk og finesse. Dette er gjort muligt af familiemedlemmers input og ideer baseret på deres specifikke færdigheder. En tradition som vil blive videregivet til de kommende generationer.

I hjertet af de enestående Champagne Jean Pernet-bobler ligger den karakteristiske kunst at samle terroirs, fordelt på de bedste crus i champagneregionen.

Skræddersyet vinfremstilling af terroir og efter årgang er muliggjort af en flåde af stålkar, som giver mulighed for den naturlige udvikling af vinen. Le savoir-faire de l'assemblage (den hemmelige know-how om blanding) videreført fra en generation til en anden bevarer den karakteristiske Maison Jean Pernet-kvalitet på tværs af alle kurver.

Maison Jean Pernet praktiserer bæredygtig vindyrkning og sikrer respekt for miljøet og bevarelse af terroiret. Ved at anvende naturlig organisk gødning, begrænse brugen af ​​pesticider, ideel beskæring og kvalitativ dækafskæring stræber man efter at skabe et sikkert tilflugtssted for biodiversiteten i vinmarkerne.

Domaine Jean Pernet kan prale af sin ydmyge oprindelse fra familiens vingård beliggende i Mesnil Sur Oger i hjertet af Champagne-regionen på Côte des Blancs, det prestigefyldte Grand Cru-terroir.

De første spor af vindyrkning i familiens herkomst går tilbage til det 17. århundrede , men det var først i 1959, at Jean & Huguette Pernet grundlagde Maison Jean Pernet, der trækker på den ekspertise og en knowhow, der er blevet overført fra generation til generation. Denne dristige og innovative beslutning om at introducere det allerførste "champagne Jean Pernet"-mærke lagde grundlaget for det moderne Champagne Jean pernet-mærke.

Sammen med deres to sønner Frédéric & Christophe Pernet i begyndelsen af ​​1980'erne, voksede familiens ejendom enormt, hvor begge brødre stille flyttede grænserne i Champagne.

I dag dækker vingården 17 hektar (40 acres) på tværs af kommunerne Le Mesnil sur Oger, Vertus, Chouilly (alle første vækstområder for chardonnay), og også den traditionelle vingård Epernay, Chavot og Leuvrigny.

Fra sine tidlige dage med kun at producere 15.000 flasker, er vingården vokset til at producere over 120.000 flasker (helt fra sin egen vingård) og eksporterer omkring 85% af sin Champagne til over 30 lande.