4,1 vivino

Simpsons Canterbury Rose - Methode Traditionelle - Rosé Brut

350,00 kr

 

"Fra Kent"

Vi har rigtig mange forskellige typer vin fra Fam. Simpsons og deres dejlige slot Domaine Sainte Rose i Lanquedoc. Her laver de super vine med kant og de går deres egne veje. Nu er de så taget vejen til England også. Nærmere betegnet Kent.

Det engelske klima egner sig bestemt ikke til vindyrkning i hele landet. Men med stor nøjsommelighed og i det rigtige hjørne af landet kan det lade sig gøre. Det er faktisk helt ideelt! Simpsons Wine Estate ligger i et af de mest solrige områder i England, og er ydermere plantet på sydvendte skråninger, der sikrer optimal varme om dagen og mest mulig afskærmning mod de kolde vinde om natten.

Der er kun lavet 1500 fl. i 2016 årgangen og vi har kun meget få af dem.

TypeMousserende
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandEngland
OmrådeKent
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerPinot Noir
God TilFisk, Skaldyr
År2016
Alkohol12 %
Vivino4,1
3 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Næsen er indbydende med noter af rosenblade, frisk jordbærsorbet og vilde hindbær.

tabs-icon2 Smag

Boblerne er fine og bløde og den tørre friske stil fortsætter i munden. Nydelig struktur grundet de 15mdr « sur lie ! »

tabs-icon3 Eftersmag

Meget meget fin eftersmag, som holder længe.

Beskrivelse

Selv de mindste forskelle i terroir - hældning, retning, læ, højde, jord - kan påvirke druerens egenskaber, og for Simpsons var det meget vigtigt at skabe en fornem engelsk vin, hvor disse parametre kunne opfyldes

Man lagde rødder til Simpsons Wine Estate i 2014 midt i Elham Valley 'uberørte skønhed - en uspoleret sø i North Downs of Kent, hvor konturerne af landet, klimaet og jorden næppe kunne forbedres når vi taler vinavl. Beliggende i et udpeget område af fremragende naturskønhed, sætter vores to vingårde en forbløffende sceneri, kiggende ud over det blide bølgende engelske landskab mod den karakteristiske kobber-grønne spir af Barham Church. 

Den limstens rige kridtundergrund, der udgør en del af den samme kridtvæg, der strækker sig fra det sydlige England til det franske champagneområde og videre til Bourgogne, er uden tvivl det mest ønskværdige for dyrkning af den verdensberømte trio af druer, der indgår i verdens fineste mousserende vine: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Simpsons har set på vinlandskabet i Frankrig, ved deres vinslot (Domaine Sainte Rose - Lanquedoc), hvordan de mest slående resultater i vinavl kommer ved, at man går lige til grænsen for hvad druerne kan klare - giver vinstokkene lige nok af hvad de behøver for at overleve. De modsatte kræfter i en kridtjord understøtter denne opgave perfekt: det er fri dræning, men alligevel i stand til at absorbere vand, hvilket beskytter vinstokkene mod tørst selv i de tørste af perioder.

Se meget mere fra den engelske vingård HER

Se også hvad vi har fra Simpsons HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i regionen
Område og Producent

På Simpsons vingård mener man, at de fineste vine formidler en rig følelse af herkomst og integritet, stærkt forankret i deres terroirs egenskaber og udsøgte nuancer. Derfor satte de sig for, at forsøge at købe det bedste jord i det sydlige England for at plante vinstokke til Simpsons første engelske mousserende vin.

 Simpsons vingårde indtager strålende positioner på de solrige, beskyttede skråninger af North Downs of Kent, der er beskyttet mod det engelske klima fra de store gamle skove og forankret i de ikoniske kalkrige jordarter, som er så højt æret i verden af ​​både stille og mousserende vin.

 På deres franske vinmark, den prisvindende Domaine Sainte Rose i Languedoc-regionen, har man altid forfulgt en renere og mere udtryksfyldt smag af druen, og de bringer nu denne "savoir faire" til deres engelske vinmarker. Med vistokkens nøjagtigt tilpassede rodnet til vores jord og en ny verdensklasse vingård kun få minutter fra vinmarken, er de stolte over at sige, at du kun vil finde Simpsons druer i Simpsons vine - ingen købt, intet outsourcet

 Hver vinstok er plantet af dem og plejet af Ruth & Charles, og hver klase druer vil, når øjeblikket er helt rigtigt, blive plukket og presset af dem.

 Ved at levere den letteste berøring ved hvert trin i vinfremstillingsprocessen tror man, at der skabes vine med stor herkomst og tilstedeværelse, så når hvert glas Simpsons engelsk vin hældes i glasset, fører hver slurk dig tilbage til North Downs i Kent