3,7 vivino

Cantina Borga - Prosecco Brut - Doc Treviso - Veneto - (vegan certified) -

125,00 kr
  • Køb 3 for 99.95 pr. fl. og spar 21%

 

"Prosecco Brut"

Prosecco har aldrig været mere populært og drikkes med stor velbehag. Det er ægte vin, ægte tillavet og alle vine fra Borga vingården i Treviso ikke langt fra Venedig skaber vine med stor autencitet.

TypeMousserende
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådeVeneto
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerGlera
God TilAperitif, Fisk, Skaldyr
År2021
Alkohol11,5 %
Vivino3,7
24 stk. På lager
tabs-icon1 Duft
Vin med en lys strågul farve, kendetegnet ved en fin og vedvarende perlage. Duftprofilen er friske hvide blomster, pærenoter og et lille tip af citrusfrugter med en
mærkbar mineralitet.
tabs-icon2 Smag

Velafbalanceret smag og dejlig friskhed

Beskrivelse

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

Sono familien laver super autentiske vine, som smager af druer og som skabes af den fine jordbund som er i området, Alle vingårdens vine er foriøvrigt veganer certificeret, hvilket betyder at der ikke bruges animalsk gødning og eksempelvis ikke æggehvider til at klarer druemosten.

Borga er en måde at intuitere ting på, ved at bruge sine hænder til at forstå naturen, kommunikere uden at tale og overføre energi gennem vinens kraft. Fra Sauvignon til Prosecco, elskede internationale klassikere overalt, til indfødte druer som Manzoni Bianco og Raboso. Familien lægger erfaring og følelser i hvert glas.

Efter høsten føres de friskplukkede Glera druer til kælderen og fjernes. Blød presning følger, og vinens frie løb opnås og den rene frugt opsamles. Gæringen startes og finder sted ved en kontrolleret temperatur mellem 16 ° og 18 °. Den efterfølgende anden gæring finder sted med Charmat / Martinotti-metoden i ca. 60 dage.

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Et af de nyeste vinhuse vi har fået i vores sortiment er vingården Borga, som ligger i Veneto, 30 km nordøst for venedig, i byen Chiarano, i distriktet Treviso. 3 fætre og en kusine laver her dejlige vine, som typisk er meget drueorienteret. Vingården har dyrket vin siden 1940.

132730172_5116385428386465_2597347074348816956_o

Sono hedder familien og består af Martimo Sono, som står for logistik og hans passion er havearbejde og planter. Catarina Sono er salgschefen og den mest kreative af firkløveret. Antonio Sono er produktchefen og har en forkærlighed for Japansk mad. Riccardo Sono er den der har taktstokken når der skal tages daglige beslutninger.

En ung og dynamisk vinfamilie med hver sin historie, men med en fælles historie, der skal fortælle hvor godt de laver deres vine og med hvilken kærlighed de har for terroir og miljø.

Borga ejer 33 hektar vinmarker, der ligger 6 meter over havets overflade på sletten i Chiarano kommunen, hvor jorden består af sand, ler og silt. Vingården er små parceller dedikeret til dyrkning af valnødder og popler, samt selvfølgelig vinstokke.