4,3 vivino

Beaune "Clos de la Féguine" premier cru - Domaine Jacques Prieur

695,00 kr

 

"Merci"

2012 året for den virtuøse winemaker! - Smagninger viser harmoniske og lækre vine med en frisk og præcis frugtagtig og en dejlig tæthed i munden selvom at året på mange måder var problematisk. Knapheden på druer har gjort at dem der var tilbage var sunde og komplekse. Du sidder her med en vin som enhver Bourgogne elsker vil elske.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeBourgogne
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerChardonnay
God TilFed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År2012
Alkohol13,5 %
Vivino4,3
tabs-icon1 Duft

Meget præcis og raffineret af mineralske noter af ild, flint, skal ... der udvikles på friske og ædle grøntsagsnoter på bund af tør abrikos og ribs.

tabs-icon2 Smag

Glat, rig, kødelige, saliverende med perfekt integrerede krydret og toasty noter.

tabs-icon3 Eftersmag

Finale af tæt og varm mund, stor persistens.

Beskrivelse

Labruyere Familiens rødder er i Beaujolais, Romaneche-Thorins, inden for Moulin-a-Vent Appellation, hvor Domaine Labruyere blev grundlagt i 1850. I 1988 udvidede Domaine Jacques Prieur, familiens portefølje af store vinmarker med Burgundiens mest prestigefyldte Appellations. Det blev efterfulgt af Chateau Rouget og dets fineste Pomerol marker i 1992. 

Vi koncentrere os om Domaine Jacques Prieur og du kan se meget mere på deres flotte hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
price_qpr
Høj kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 11 gange mere.
top_ranked
Blandt top 1% af alle vine i verden
Område og Producent

Historien om Labruyere-familien starter i 1850, da grundlæggeren af ​​Macon-familiens filial, Jean-Marie, bosætter sig i Les Thorins, som ville blive en del af Moulin-a-Vent-appellen i 1936.

Mellem 1850 og 1860 erhverver han vinmarker placeret på de bedste Beaujolais terroirs. Siden da har hver generation bidraget til bevarelsen og udviklingen af ​​denne vinavlskat. Jean-Pierre Labruyere, præsident for Labruyere Eberle-koncernen i mere end 30 år, overlod sin søn ejendommen i 2008 for at skabe en førende vingård.

I 1988 overtog Jean-Pierre Labruyere det prestigefyldte Domaine Jacques Prieur med en gruppe investorer for at forhindre denne burgundiske juvel at falde i hænderne på en udenlandsk gruppe. I 1992 blev Jean-Pierre Labruyere den første burgundiske ejer til at investere i Bordeaux, da han erhvervede 18 hektar af de bedste terroer i Pomerol; det var en ny start for Château Rouget. Og historien slutter ikke her. Mellem 2012 og 2014 blev familien Récoltant-Manipulant i Grand Cru landsbyen Verzenay, der ligger på Montagne de Reims. Deres tilknytning til Pinot Noir og Chardonnay var så stærk, at de ønskede nogle store terroirer i Champagne ...

En lille video fra en af vinmarkerne HER