4,0 vivino

Mü Rosé - Weingut Müller Schwabsburg - (liflig sødlig)

125,00 kr
  • Køb 6 for 89.50 pr. fl. og spar 29%

 

"Rosé liebe"

Da vi første gang smagte denne fantastiske rosévin var vi solgte. En vin som når nye højder hvad angår roséer. Dette er pleaser vin med stor kvalitet og en utrolig frugtsmag, som er tør men alligevel sød. Meget mærkelig, men utroligt godt. Familien Müller/Schneider overrasker igen med sublim kvalitet.

TypeRosé
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandTysk
OmrådeRheinhessen
FyldeFrisk, Frugtig, Fyldig, Let Sødlig
DruerBlaue portugieser, Sankt Laurent
God TilAperitif, Frugt, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Salat, Skaldyr
År2020
Alkohol11,5 %
Vivino4,0
186 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Vinen har en intens rosa farve. Duften er kompleks med kirsebær og blomsteraromaer og noter af sød moden frugt.

tabs-icon2 Smag

I munden er den meget velbalanceret med flot frugt, som her er en jordbæreksplosion og en lang finish. 

Beskrivelse

Vingården er i dag en sammenslutning af 2 familier, Müller aus Schwapsburg og Schneider. 5 generationers arbejde med vin på de særlige røde jorde som findes her gør i dag deres vine uovertrufne. Ikke mange har deres vine, da de sælger det meste fra vingården, men vi har fået fat i deres rosé, som på mange måder er banebrydende. Dette er kvalitet på højeste niveau og vi vil klart anbefale, at du prøver denne fantastiske rosévin, som virkelige er til jer der nyder rosé med en liflig sødme.

St. Laurent og Portugieser er de to røde druer som bruges i denne rosé. 2 typiske druer fra området.

Se vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

Familien Müller i Schwabsburg siger:

Vinkulturen her i Nierstein i vindistriktet Rheinhessen har længe spillet en rolle i vores familiehistorie, de forskellige grene af slægtstræet har altid været forbundet med landbrug og især vinproduktion. Familiens hjem beboes og administreres af 5. generation, men rødderne til familien Schwabsburg går længere tilbage. I 2001 overtog Steffen Müller ledelsen af ​​virksomheden og har fra da af markant redesignet vingården. Koncentrationen er lagt på traditionelle druesorter, kvalitetsoptimeret arbejde i vingården og kælderen og en intensivering af rødvinene er de første vigtige skridt hen imod nutidens vingård.

En udfordring, der er meget sjov, aldrig kedelig og aldrig slutter. Heldigvis er vi ikke ensomme krigere. Fordi ingen familievirksomhed arbejder uden en familie, fungerer ingen generation uden viden og erfaring fra de foregående. Vi er glade for, at generationen ”lever i vingården” sammen. 

Vores vin vokser overalt - på en lang række forskellige jordbunde. I Schwabsburg i det smukke distrikt Nierstein, ligger vores familievirksomhed med 8 ha vinmarker. Der er så vidunderligt her omkring Nierstein og Schwabsburg.

En del af vores vingård ligger på "den røde skråning" med sine enormt stejle skrænter lavet af rød lerskifer. Rotliegend hedder denne jordbund.

Vores mål og motto er glæde. Vi arbejder med hver årgang i vinmarken og kælderen for at bringe glæde og kvalitet til dit bord. At forme naturens gaver til en omfattende smagsoplevelse og derved gøre de jordbunde, som vores vinstokke står på smagfulde som et smags fingeraftryk i vinen.

Riesling er en af ​​hovedaktørerne på vores vinmarker. Men i mellemtiden har nogle understøttende druesorter opnået berømmelse. Vi er store fans af Sauvignon Blanc, så denne druesort med sine typiske grønne aromaer bliver ikke overset. Burgunder spiller også en stor rolle, da de finder det optimale næring i kalkmergel. Vores "personlige druefavorit" er Pinot Noir, der takket være sin ekstremt høje modenhed skaber en frugtagtig, meget blød og alligevel karakterfuld rødvin. Den viser en behagelig trænote.