3,5 vivino
Sælges kun i butikken

J. Moreau & Fils - Rouge - Vin de France

53,00 kr

 

"The selection"

Rødvinen fra Moreau & Fils var vi selv rigtig glade for. Vi var benovet over hvor god kvalitet dette hus faktisk laver, men vi måtte også spørge vores faste kundepanel og her er deres anmeldelse: Flot vin, flot farve. Fyldig og blød og meget afbalanceret sødme og syre. Vinen vil kunne bruges til svinekød og lam, samt ikke krydrede retter. 4 stjerner

KunibutikJa
TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
FyldeBlød og Rund, Frisk, Frugtig, Fyldig, Halv Tør
DruerCarignan, Cinsaut, Grenache, Syrah/Shiraz
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
Alkohol12,5 %
Vivino3,5
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Det er en letdrikkelig rødvin med flot rubinrød farve og en frugtig duft af kirsebær.

tabs-icon2 Smag

Delikat og rund smag af røde frugter og krydderier samt en blid og behagelig eftersmag.

Beskrivelse

J. Moreau & Fils blev grundlagt i 1814, da en ung mand ved navn Jean-Joseph Moreau slog sig ned i Chablis og giftede sig med en lokal vinhandlers datter. Efter i starten at have været en pioner i Chablis er vinhuset i dag en af de største og ældste producenter af Chablis-vine - kendt for deres store know-how og vinenes stil, der altid afspejler respekt for jorden. Vinene fra J. Moreau & Fils sælges i dag i over 80 lande verden over.

Vi synes denne rødvin, ligesom andre vine fra vingården, er et superkøb. Denne vin laves på de kendte druesorter, Grenache, Syrah, Cinsault og Carignan

En perfekt udvalgt vin til festen. Køb den i Wineboutique, hvor du også kan smage den. Se gerne vores andre FESTVINE. Få en smagekasse med hjem og I kan i ro og mag smage jer igennem vinene.

Vi tager altid gerne hele flasker tilbage, som ikke bliver drukket til festen.

Område og Producent

I 1814 gifter Jean-Joseph Moreau sig med en lokal vinproducents datter og arver det ældste vinhus Chablis. Drevet af lidenskab for vin og traditionelle værdier driver han forretningen utroligt godt og bliver meget hurtigt en af ​​de vigtigste producenter af vin i Chablis. Han var en pioner i regionen, og hans succes blev ved med at stige.

I årenes løb etablerede J. Moreau & Fils sig på det internationale marked og er blevet et prestigefyldt hus med succes over hele verden.

Siden 1814 har J. Moreau & Fils rejst sig til udfordringen fra Chablis terroir om at få frem det allerbedste de enkelt druesorter, i stræben efter sine signatur vine, der er komplekse, elegante og præcist afbalancerede.

Siden 1999 har J. Moreau & Fils udviklet det originale og meget dynamiske koncept af " viniculture " og i forlængelse heraf erhvervet " viniculteur ." "Viniculture" er forbindelsen mellem vinformificering og viti- kultur , der kombinerer to iboende aspekter af vinfremstilling - arbejdet i vinstokkene og det i vingården og kælderen.

På hvert trin er deres  vigtigste aktiv alliancen mellem savoir-faire. Denne savoir-faire er legemliggjort af Lucie Depuydt, vinproducenten, der som en juveler, der mejsler en perle, kombinerer sin geologiske viden for at håndtere vinene omhyggeligt og med forsigtighed for både at bringe frem og beskytte de subtile og meget følsomme aromaer fra druerne.

Den Chablis-fødte Lucie Depuydt, vinproducenten i de sidste syv år, har delt sin nære forståelse af den lokale jord og erfaring i en verden af ​​vinfremstilling.